High-end anti-aging concept van huidinstituut Puur Huid in Eindhoven
anti-aging eindhovenBereik jouw mooiste huid met
het concept van Puur Huid


Onze passie is om jouw Inner Beauty zichtbaar te maken, 

zodat jij gaat stralen! 

Jouw huid weerspiegelt jouw innerlijke schoonheid. We gaan werken met een stappenplan dat prettig werkt, duidelijkheid biedt en op maat wordt afgestemd op jouw huiddoelen. We hebben een high-end anti-aging concept ontwikkeld met innovatieve behandelingen en hoogwaardige huidproducten voor thuis. Om de beste resultaten te bereiken, begeleiden we je tijdens elke stap in jouw huidverbeteringsreis. Van het eerste consult tot de uiteindelijke resultaten en daarna.

Omdat we geloven dat het één niet zonder het ander kan gaan we samen jouw huidwensen realiseren voor een stralende, gezonde en jonge huid. Ons succesvolle huidconcept is gebaseerd op jarenlange ervaring. Jouw droomhuid start bij Puur Huid.

- Lillian Nelissen, founder Puur Huid

Stappenplan Puur Huid concept

Stap 1

Persoonlijke huidscan, daar begint het mee.
Lees verder


Stap 2

Huidwensen worden omgezet in resultaten.
Lees verder

Stap 3

Huidverzorgingsroutine voor thuis.
Lees verder

Stap 4

Genieten van jouw droomhuid!
Lees verder

STAP 1 I Persoonlijke Huidscan, 

daar begint het mee

Fijn dat we jouw interesse hebben gewekt. We starten graag met een kennismakingsbehandeling die bestaat uit een High-tech huidscan en natuurlijke faceliftbehandeling, door een deskundige huidspecialiste.

Wij willen graag naar jouw persoonlijke verhaal luisteren, want iedereen heeft andere huidwensen.
We gaan je huid bekijken, foto`s maken, huidmetingen doen en kijken hoe jouw huid op producten en de behandeling reageert, Samen met  een zorgvuldig samengestelde vragenlijst over jouw wensen, huidverzorgingsroutine en levensstijl stellen we jouw huiddoel(en) samen. Dit is een essentiële basis voor een succes van ieder huiddoel.

We combineren de Huidscan met een Natuurlijke Faceliftbehandeling die direct resultaat geeft.

Het resultaat van de kennismaking is het aanbieden van een eerlijk huidplan op maat.

STAP 2 I Huidwensen worden omgezet in resultaten

Jij kiest voor jouw mooiste huid en start met het huidplan op maat, dank voor je vertrouwen!

Puur Huid werkt met deskundige huidspecialisten, waardoor de kwaliteit hoog blijft. Zij gaan vol passie aan de slag met de anti-aging behandelingen met gebruik van innovatieve technieken en apparatuur. De meeste klanten kiezen ervoor om zo snel mogelijk het beste resultaat te bereiken en starten met een kuur van behandelingen.
Dit alles gecombineerd met een luxe belevenis in ons huidinstituut met een verfijnde ambiance.
Jouw droomhuid komt stap voor stap dichterbij.

STAP 3 I Huidverzorgingsroutine 

voor thuis

Onze visie is dat het één niet zonder het ander kan, we werken altijd samen door middel van innovatieve salonbehandelingen en hoogwaardige producten voor thuis. Anders gaan we het gewenste resultaat niet behalen. Met onze kennis en ervaring hebben we hoogwaardige producten geselecteerd. Onze producten onderscheiden zich door hun geavanceerde formules, kwaliteit en bewezen resultaten voor natuurlijke huidverjonging,
In jouw persoonlijke huidplan staat welke huidproducten jouw gaan helpen om jouw specifieke huidverbeteringsdoelen te bereiken.
Onze huidspecialisten begeleiden jou op jouw reis naar een droomhuid.

STAP 4 I Genieten van jouw droomhuid

We heffen het glas en proosten op de gerealiseerde resultaten.

Samen hebben we gewerkt aan het realiseren van jouw mooiste huid, zodat jij nu vol vertrouwen en stralend je mooiste leven kunt leiden.

 

Huidveroudering is een voortdurend proces dat geen pauze kent, maar we kijken er naar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen voor verdere behandelingen. Ons team staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een blijvend jeugdige en gezonde huid.  

schoonheidssalon eindhoven team schoonheidsspecialiste


Prettige werkwijze? Onze klanten zeggen van wel.

Laten we een eerste stap zetten naar het realiseren van jouw droomhuid.

Jouw droomhuid start bij Puur Huid.