Page content

Resultaten en ervaringen

Ervaringen en resultaten van cliënten van Puur Huid over de Pascaud behandelingen

Marjan Strijbosch
Eigenaresse Jaguar Mode

Vaste cliënt bij Puur Huid voor de Pascaudlite koude laser

Zie hieronder een intervieuw in het blad Exclusief, herfst 2011, hoe ze er nog steeds zo goed uitziet.

Marjan strijbosch bij Puur HuidMarjan, ondanks dat het er al later op de dag is zie je er nog steeds goed uit. Hoe doe je dat toch?
Marjan: “Zal ik je vertellen, eens in de maand onderga ik bij de schoonheidsspecialiste een koude laser behandeling. Dit wekt het collageen op waardoor ik er zo stralend uit blijft zien.”

 

Ine, 55 jaar uit Helmond:

“De producten en behandelingen dragen bij mij bij tot zichtbare huidverbetering. De diverse behandelmethodes geven een aanzienlijk mooi resultaat. Mijn huid is ook mooier geworden door de voedingssupplementen. Mijn huid straalt meer.”

Sylvia, 54 jaar uit Eindhoven:

“Puur Huid heeft een professionele aanpak en geeft goede adviezen. Ze hebben een gevarieerd aanbod aan behandelingen en die zijn heel effectief. Ik wissel de Mesotherapie af met de PascaudWave, daardoor is mijn huid enorm opgeknapt. Eerst was mijn huid vlekkerig en had ik grovere poriën, maar dat is nu veel minder. En mijn huid is veel steviger en gezonder. Ik vind de Pascaud producten ook heel goed en fijn dat ze natuurlijk zijn. Groetjes van al meer dan 10 jaar een zeer tevreden klant.”

Sandy, 44 jaar uit Eindhoven:

“Toen ik voor de eerste keer bij Puur Huid kwam werd ik zeer goed ontvangen. De uitleg was erg duidelijk. Ik was gekomen om de huid te verjongen. Van de behandelingen is mijn huid veel stralender en gezonder geworden. En ik zie er jonger uit!”

Omaatje, uit Eindhoven:

“Na een wat sceptische houding van mijzelf. Een hele goede uitleg van jou wat de mogelijkheden zijn in de salon. Toch besloten voor de kuur van 10 behandelingen inclusief de producten. Het resultaat mag er zijn!!!
Minstens 10 jaar jonger. En ik ga natuurlijk verder met de behandelingen dit wil ik zo houden en mogelijk nog verbeteren.
Groeten aan jou en Kristel van een heel jong omaatje.”

Goos, 66 jaar uit Eindhoven:

“Vanaf 2009 kom ik bij Puur Huid. Dan kom ik voor de Gezichtsbehandeling op maat en die zijn geweldig. Het wordt naar mijn huid aangepast en dat vind ik super. Vaak laat ik de fruitzurenpeeling doen en dagen erna denk ik nog steeds: wauw! Kristel kan ook heerlijk masseren. Ook over de producten ben ik heel tevreden. Het Re-Boost serum gebruik ik dagelijks. Het is een vol product en voelt heel prettig aan. En nog een andere favoriet is de Enzym Peel, die gebruik ik onder de douche. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van.”

Johnnie, uit Eindhoven:

“De behandelingen zijn goed bevallen. Mijn rimpels zijnveel minder diep en mijn ogen staan meer open. Mijn huid ziet er ook veel frisser uit. Ik ben keurig netjes behandeld en voelde mij ook op mijn gemak bij Puur Huid. BioSkinJetting, de behandeling voor mijn rimpels vond ik ook helemaal niet pijnlijk.”

Janine, 57 jaar, uit Eindhoven:

“Sinds 2006 ben ik een tevreden klant van Puur huid. Eerst kwam ik voor de Microdermabrasie behandeling. Nu heb ik de Pascaudlite gedaan en ben hier zeer enthousiast over. Je huid ziet er voller en strakker uit. Je kunt het natuurlijk niet vergelijken met een facelift, maar het is een natuurlijke manier van huidverbetering. Je huid wordt zelf weer aan het werk gezet.

Nu combineer ik de Pascaudlite laser met Microdermabrasie, wat voor mij een goede combinatie is. Door de vriendelijke en deskundige mensen bij Puur Huid, kijken ze wat bij je past.”

Claudia, 44 jaar, uit Eindhoven:

“Na de Mac huidanalyse koos ik voor de laserkuur,de mesotherapie en de ampullenkuur. Mijn huid liet de tekenen van een stressvolle periode zien. Ik ben erg onder de indruk van zowel de grote verbetering van mijn huid (zelfs de couperose op mijn wangen is onder controle!) als van de kwaliteit van de produkten die helemaal op mijn huidbehoeften afgestemd waren.
Dankzij de professionele behandelingen, het goede, eerlijke advies en de vakbekwaamheid heb ik weer een natuurlijk mooi ogende, zachte, jongere huid en dat is precies wat ik graag wou.
Hartelijk dank dames!
Groetjes en tot binnenkort weer!”

Irene, uit Valkenswaard:

“Na de  laserkuur fantastisch resultaat. Huid prachtig. Kreeg veel complimenten
Leuke en professionele behandeling door Lillian en Kristel. Ook produkten en ampullenkuur hebben daaraan bijgedragen.”

Els, 50 jaar uit Eindhoven:

“Ik heb 10 Pascaudlite behandelingen ondergaan. Mijn huid is er echt heel veel op vooruit gegaaan, strakker en duidelijk minder lijntjes.
De behandeling is heerlijk ontspannend en Lilian en Chrystel zijn schatten.
Volgende week heb ik mijn “onderhoudsbehandeling” en ik verheug mer er nu al op.”

Eugenie, uit Turnhout:

“Na meerdere malen te hebben gelezen en te zijn voorgelicht over de Pascaudlite laser, heb ik besloten om ook een kuur te ondergaan, gecombineerd met 4x een fruitzuurbehandeling. Het eindresultaat is zeer goed bevallen! Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen die een verjonging van de huid wil bereiken. De behandeling is absoluut aangenaam, zo ook de producten van Pascaud. Erg fijne crèmes, die merkbaar iets doen voor de huid. Lillian en Kristel jullie zijn fijne meiden, waarbij ik me erg op m’n gemak heb gevoeld. Ik blijf zeker klant bij jullie! “

Mevrouw van den Broek, 44 jaar uit Eindhoven:

“Toevallig de salon binnengelopen en me laten informeren over rimpels rondom de mond. Na 4 mesobehandelingen zie je al een goed resultaat dat de huid wat voller is en lijntjes minder zijn geworden. Ik blijf ‘onder rivisie’ om het resultaat te behouden.”

Della, 64 jaar uit Eindhoven:

“Ik ben blij dat ik regelmatig bij Puur Huid kom. Ze zijn erg vriendelijk, netjes en ik wordt goed geïnformeerd. Ik wilde minder weefsel bij mijn kin/hals en meer volume in mijn gezicht. Na de 1e behandeling merkte ik al verschil.”

Liesbeth, uit Veldhoven:

“Ik vind de PascaudWave behandeling heel erg fijn, na de 1e behandeling zag ik al resultaat. Ook hoe ik ontvangen wordt bij Puur Huid en de duidelijke uitleg vind ik heel prettig.”

Mevrouw anoniem:

“Hierbij wil ik even laten weten, dat ik erg blij met met het resultaat van de Pascaudlite behandeling.Vanmiddag mijn eerste nabehandeling gehad en ik vond mezelf er weer stralend uitzien.In het begin zie je wel dat het iets met je huid doet, maar je raakt er natuurlijk gauw aan gewend en weet niet meer zo goed hoe het voorheen was.Maar mijn eigen schoonheidsspecialiste aan wie ik niks vertelt heb, zei meteen, wat zie jij er strak uit, dit is toch wel het ultieme bewijs! Ik laat dit geheimpje voortduren zolang het mogelijk is…. Veel groetjes J.”

Andrea, 59 jaar uit Son:

“Ik vond de Pascaudlite behandeling geweldig; het is heel ontspannend en daarna voelt je huid strakker en gaat het stralen;
De bioskin jetting was voor mij iets gevoelig maar geeft een goede resultaat!”

Bernadette, uit Eindhoven:

“Wil jullie even laten weten dat ik blij ben met mijn Pascaudlite kuur. mijn huid is echt heel veel mooier en gladder geworden, is een echte aanrader om weer een mooie huid te krijgen. Groetjes bernadette “

Anette, uit Eindhoven:

Mijn favoriete behandeling is de Pascaud laser om de volgende redenen, het is heerlijk ontspannend, ik val regelmatig in slaap tijdens de behandeling en ik zie daarna in de spiegel meteen resultaat. Deze behandeling heeft echt blijvend resultaat.

Marike, uit Eindhoven:

Ik heb de kennismakingsbehandeling afgelopen vrijdag als geweldig ervaren en de reacties van mijn mannen al helemaal. Ook de lieve dame die bij mij de behandeling deed, wat een leuk mens. Alles legde ze super goed uit en ook fijn dat er overeenkomsten waren samen waar we een leuk gesprek over hebben gehad. Ook voor jullie allemaal denk ik erg leuk te horen dat ze haar baan ziet als haar grote hobby…Dat zegt denk ik genoeg over wie jullie allemaal zijn samen!

Marie-Louise, uit Eindhoven:

Mijn favoriete behandelingen zijn de Pascaud Wave afgewisseld met de Pascaud Lite behandelingen. Ik merk dat mijn huid langzaam maar zeker strakker wordt en de rimpels minder diep. Ook lijkt het alsof er war meer collageen komt op de plaats van de jukbeenderen onder het gebied van mijn ogen. Kortom ik ben nog steeds een heel tevreden klant.

 Mary Jeo, uit Eindhoven:

Mijn favoriete behandeling is de DNA behandeling. Ik heb een vochtarme huid. Na een dag werken is het een heerlijk ontspannende behandeling.  Mijn huid zuigt alle extra verzorging en ampullen op. Mijn gezicht ziet er meteen weer stralend en verzorgd uit en voelt heel zacht aan.

Irma, uit Veldhoven:

Voor mij is de PascaudLite de fijnste behandeling.  Alles weer heerlijk strak. 10jaar jonger 🙂

Petri, uit Eindhoven:

Ik vindt tot nu toe de wave geweldig! Je ziet al dat ik er strakker uit ga zien.

Video`s van cliënten van Puur Huid, over hun ervaringen van de Pascaud behandelingen en producten:

 Monique`s ervaring over de Mesotherapie en de BioSkinJetting behandeling:

Joke’s ervaring over de PascaudLite en de Pascaud producten:

Miss Natural Eva verteld over haar ervaring va de behandeling bij Puur Huid:

Een enquete gehouden onder klanten van Puur Huid. We zijn gemiddeld met een 9,2 beoordeeld!

Dit zijn enkele reacties:

 • “Lillian was vriendelijk en duidelijk. Niks op aan te merken!”
 • “De afspraken gaan altijd perfect op tijd en ik word altijd super vriendelijk geholpen.”
 • “Ik kan geen kritiek bedenken.Ik werd goed ontvangen.De medewerkster zijn erg aardig/ Er werd mij meteen koffie/thee aangeboden en ik werd duidelijk geinformeerd.”
 • “Ik ben goed geïnformeerd wat ik heel belangrijk vind. De behandeling was professioneel en gezellig en de salon is erg schoon, zeer belangrijk.”
 • “Goede, fijne behandeling. Gedegen uitleg en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Goede combinatie van gezellig praten en rust.”
 • “Hele goede uitleg,nette en schone salon. Ik voelde me er heel prettig!”
 • “Fijn personeel, fijne behandeling, geweldig zichtbaar resultaat!”
 • “De ontvangst was heel aangenaam. Na een korte analyse van mijn huid heb ik een proefbehandeling gehad. Na afloop een uitgebreid gesprek en de voor mijn huid geschikte vervolgbehandelingen. Helder en transparant prijsbeleid. Behandeling gaf al direct een eerste resultaat en voelde zeer aangenaam. Algemene en eerste indruk, een mooie, warme en rustige salon met vriendelijk personeel. Ik zal zeker doorgaan met de vervolgbehandelingen.”
 • “Ik heb een goede voorlichting gekregen over mijn huid en de behandelingen die voor mijn huid geschikt zijn.”
 • “Er werd mij duidelijk verteld wat ik kon verwachten en wat niet. Vriendelijk en niet opdringerig.”
 • “Ik ben tevreden over de zorg bij de behandeling en vriendelijkheid.”
 • “Mijn ervaring is over het algemeen altijd uitstekend. De sfeer is er altijd gezellig en gemoedelijk. Er wordt aan al je wensen voldaan, zeker als je je niet precies aan de voorschriften kunt houden. Dat vind ik zeer prettig. Ze hebben ook regelmatig leuke activiteiten en aanbiedingen.”
 • “Alle tijd en rust voor me genomen.”
 • “Mijn ervaring met puur huid was uitstekend. Lillian weet het op een gezellige manier te vertellen wat de inhoud is van de kuren en haar producten. Na een proefbehandeling meerdere afspraken geboekt. Hopelijk na deze behandelingen de rimpeltjes wat minder. Ik heb er vertrouwen in.”
 • “De behandelingen bij Puur Huid zijn steeds uitstekend en het resultaat mag er zijn.”
 • “Ik kan niet anders zeggen dat Kristel heel professioneel werkt en heel secuur is. De meso is op zich niet ontspannend maar wel doeltreffend! De volgende keer ga ik voor een lekkere behandeling.”
 • “Het was weer heel relaxed en mijn huid voelt weer stevig en zacht. Altijd weer iets om naar uit te kijken.”
× Hoe kan ik je helpen?