Schoonheidssalon Puur Huid Eindhoven in de media

Puur Huid in de media

Puur Huid bij Lifestyle Xperience op RTL 4: 

Puur Huid op SBS 6 :

Testpanellid Debbie van Beautyjournaal test Mac huidanalyse en Mesotherapie bij Puur Huid:

Testpanellid Debbie`s eigen verhaal:

Een beetje pijn is best fijn…..

Enkele weken geleden reed ik met een beetje spanning in mijn lijf richting Eindhoven om bij de mooie Pascaud Salon Puurhuid een Mesobehandeling te ondergaan. Ik werd daar opgewacht door Lillian van Puurhuid die mij deze middag zou gaan behandelen.

Wat maakte het nu zo spannend?
Bij een Mesobehandeling wordt er met een pistool met daarin een naaldje, lichaamseigen stoffen geïnjecteerd zoals hyaluronzuur en een mix van vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren en co-enzymen. Het naaldje verdwijnt ongeveer 1 mm in de huid en kan worden aangebracht op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Alvorens dit spannende gebeuren kreeg ik een MAC Huidanalyse. Van mijn gezicht werden er foto’s gemaakt die een weergave toonden van de gelijkmatigheid van mijn huid, pigmentvlekjes, poriën, rimpels en eventuele huidschade door de zon. Het resultaat was eigenlijk best wel goed. Zo kwam er uit de test dat ik geen zonneschade had aan mijn huid en verder weinig andere schokkende dingen. Lillian van Puurhuid adviseerde een Mesobehandeling om mijn huid een mooie boost te geven.

De Mesobehandeling
Alvorens met het Mesopistool aan de slag te kunnen gaan (brrr) krijg ik eerst een gezichtsreiniging en een peeling met melkzuur waardoor mijn huid voorbereid wordt opdat de stoffen diep in mijn huid kunnen dringen. Het is de bedoeling dat er over mijn hele gezicht geïnjecteerd wordt, behalve mijn neus niet. Dit leek me een erg pijnlijke kwestie. De peeling was best wel heftig met 15% melkzuur en trok mijn huid erg strak. Maar goed, ik dacht: wat er straks gaat komen is nog veel heftiger.

En nu over naar het echte werk….

Over mijn hele gezicht wordt er met het pistool de vloeistof in mijn huid geschoten, of geïnjecteerd hoe je het wilt noemen. Lillian masseert vakkundig de vloeistof die weer terug uit de gaatjes stroomt over het gezicht uit. Dat voelt best prettig.Doet het dan geen zeer? Is het niet pijnlijk? Nee, eigenlijk niet, alleen de plekjes bij mijn slaap en op mijn bovenlip waren wat pijnlijk, waarschijnlijk doordat er weinig tot geen vetweefsel zit. En na 140 keer schieten met een pistool met geluid van een tacker was ik het wel een beetje beu en ook wel wat angstig over wat ik in de spiegel zou aantreffen. Een velletje vol met gaatjes met daarin nog wat blauwe plekjes en veel bloed?

Wat ik in de spiegel zag viel reuze mee! Beter nog, het zag er al direct goed uit!
Heel summier zag ik wat kleine gaatjes maar dat zou nog wegtrekken in de loop van de dag. Nog een koude pakking tenslotte en de roodheid die er tot nu toe zichtbaar was trok voor onze ogen weg.

Samenvattend kan ik zeggen dat er na één behandeling al een goed en mooi resultaat te zien is. De huid van mijn gezicht ziet er mooi vol en smooth uit. De kleine rimpeltjes zijn minder zichtbaar en de kleine frons tussen mijn wenkbrauw zie ik helemaal niet meer. Ik was daardoor ook erg blij met het resultaat. Pijnlijk is een Mesobehandeling niet maar op sommige plekken kan het wat gevoelig zijn en voor een echte anti-age kuur moet je toch wel zes Mesobehandelingen rekenen. Maar ook voor wie even een oppepper voor de huid wil is deze Mesobehandeling een echte aanrader!

In de auto weer terug naar huis keek ik telkens tevreden in de spiegel, ik kon niet geloven dat ik er zo goed uit kon zien na deze toch wat vreemde behandelmethode.

Het geïnjecteerde serum blijft ongeveer drie tot vier maanden werkzaam. Ik zit er aan te denken om bijvoorbeeld in de winter deze behandeling nog een keertje te herhalen. Een Mesobehandeling is best wel prijzig, maar gezien het resultaat is dit het echt wel waard! Daar heb ik wel een klein beetje pijn voor over….