Microdermabrasie behandeling - Puur Huid Eindhoven

Microdermabrasie behandeling Eindhoven

Microdermabrasie behandeling voor een frissere en gladdere huid.

Stoort u zich ook zo aan littekentjes op de wangen en/of voorhoofd?
Hebt u ook last van een grauwere huid?

Hoe werkt Microdermabrasie?

Microkristallen worden door middel van een vacuümtechniek over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij de oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen afgevoerd worden. De huid wordt hierdoor geprikkeld om zichzelf te herstellen en gaat nieuwe en jonge cellen aanmaken. Het grote voordeel is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Iedereen die de huid wil opfrissen kan de microdermabrasie behandeling laten doen.

  • grove poriën
  • (acne) littekens
  • vale en/of rokershuid

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De speciale cleanser en crème die u na de behandeling dient te gebruiken zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het herstel van de huid.

Resultaat

Afhankelijk van uw doel kan de behandeling in kuurverband worden afgesproken. De huid krijgt een betere doorbloeding en ziet er frisser, gezonder, gladder en jonger uit.

Testimonial:

“Sinds 2006 ben ik een tevreden klant van Puur huid. Eerst kwam ik voor de Microdermabrasie behandeling. Nu heb ik de Pascaudlite gedaan en ben hier zeer enthousiast over. Je huid ziet er voller en strakker uit. Je kunt het natuurlijk niet vergelijken met een facelift, maar het is een natuurlijke manier van huidverbetering. Je huid wordt zelf weer aan het werk gezet.

Nu combineer ik de Pascaudlite laser met Microdermabrasie, wat voor mij een goede combinatie is. Door de vriendelijke en deskundige mensen bij Puur Huid, kijken ze wat bij je past.”

Els, 57 jaar, uit Eindhoven

Prijs van de Microdermabrasie behandeling:

Een Microdermabrasie behandeling kost € 149. 

Het is mogelijk om de behandeling éénmalig te doen of in een kuur. Een kuur bestaat uit minimaal 3 behandelingen om de huid gladder en egaler te krijgen.  

Bonus

Bij betaling ineens van een kuur krijgt u 10% van het bedrag om gratis te besteden aan de bijbehorende verzorgingsproducten.


In een intake gesprek beantwoorden we uw vragen en geven advies.

Wil je liever telefonische een afspraak maken, bel dan naar 040-2810404.

Een intake gesprek kost € 49. Indien je een afspraak maakt na het intake gesprek
voor een behandeling krijg je € 49 korting.

Maak direct een afspraak: