Geven en nemen is voor je huid belangrijk
Geven en nemen is voor je huid belangrijk
Huidverzorgings producten artikelen
Lillian Nelissen
Huidverzorgings producten artikelen
1 min
0

Geven en nemen is voor je huid belangrijk

1 min
0

Zorg dat je in de zomer een jonge huid behoud

De zomerzon zorgt ervoor dat onze huid een mooie bruine teint krijgt, en het is goed om de huid daarvoor te belonen. Hoe? Omdat de zon de huid ook vochtarm en droog maakt, kunnen we de huid extra verwennen met geconcentreerde en vochtverzorgende serums of maskers,  opfrissen met een peeling, en liefdevol  strelen met een voedende crème. Hiervoor zegt je huid zeker ‘Dank je wel!’ en zal ze nog meer gaan stralen. En jij zal aan je spiegelbeeld een tevreden knipoog geven.

Evenwicht is belangrijk voor je huid

De zon maakt je huid niet alleen schraler, maar vooral ook dikker. Je huid wordt kwetsbaar en je verliest een gezonde en jeugdige uitstraling. Belangrijk voor de beste verzorging in de zomer is dan ook het evenwicht dat je je huid geeft. Het evenwicht in grondig reinigen en intensief hydrateren: doffe en droge cellen maken plaats voor nieuwe vitale en sterke huidlaagjes.

Reiniging

Voor het mooiste resultaat reinig je eerst je huid met een zachte cleanser. En, neem de tijd om die goed te verdelen: elke dag ’s morgens en ’s avonds 1 minuut lang je cleanser over je huid verdelen met je handen geeft al direct een zichtbare verbetering van de huidstructuur. Heel eenvoudig, en zeer effectief!

Peeling

Afhankelijk van je voorkeur gebruik je aansluitend een peeling om in de diepte van je huid onzuiverheden zoals talg en verhoorning los te maken. Kies het product dat het beste bij je huid en beleving past en dat je zeker 2 à 3 keer per week kunt gebruiken. Let op: het is belangrijk om na een cleanser en/of een peeling te ervaren dat je géén strakke huid hebt! Als je huid zacht en soepel aanvoelt, behoud je het evenwicht in je huid.

Geef je huid regelmatig iets extra’s 

Op zo’n schone huid geeft een hydraterend serum of masker, of een voedende crème met reparerende werkstoffen daarna weer de veerkracht en weerstand aan de huid die ze nodig heeft om optimaal te kunnen profiteren van de zomer. Zoals het aanvullen van vitamine D in je huid, een mooie teint en een frisse uitstraling.

Een echte aanrader om je huid te repareren, weerbaarder te maken en jeugdigheid uit te stralen is het Pascaud Repair Complex. In combinatie met de Pascaud Cleanser, de Pascaud Salicylic Exfoliator of de Pascaud Enzym Peel heb je hierbij de beste resultaten!

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën