Herfst - Droge Lichaamshuid - Doe het 3 stappenplan
Herfst – Droge Lichaamshuid – Doe het 3 stappenplan
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
1 min
0

Herfst - Droge Lichaamshuid - Doe het 3 stappenplan

1 min
0

We gaan richting het herfst-winter weer. Regen, kou en wind, brrrr.

In de herfst trekken we weer meer kleding aan, de huid wordt afgesloten en kan niet ademen. Zo zal je een droge lichaamshuid krijgen en, misschien zelfs jeukerig aan gaan voelen. In ieder geval heb je niet een lekker zacht huidje.

Daarom is het goed om 1x per week een speciale lichaamsbehandeling te doen. Gewoon lekker thuis, in je badkamer.

Kies er een dag voor uit dat je net wat meer tijd hebt.

1. Body scrub:

Ga op een handdoek staan en scrub je hele lichaam. Neem van de bodyscrub ongeveer de grootte van 3 2 euromunten en verdeel dit op je lichaam. Dit kan je doen met je handen of voor een intensiever resultaat met een scrub handschoen. Maak nu ronddraaiende bewegingen. Als je het net wat kouder had, dan wordt je hier heerlijk warm van.

De Pascaud BodyPolish is een douchegel en scrub in één. De scrubdeeltjes zijn jojoba korrels, die door het wrijven en door water smelten en de huid hydrateert en verzacht.

Pascaud body producten2. Douchen of badderen

Heb je wat meer tijd, ga dan in een lekker bad. Dit is echt een rust en geniet momentje voor jezelf. Ga anders douchen en geniet van het warme water dat op je lichaam valt. Douche of badder niet te warm, hier droogt je huid ook van uit. Gebruik een voedende olie voor in bad of te douchen. Het maakt je lichaam schoon, maar droogt je huid niet uit.

De nieuwe Pascaud Milky Bath & Shower Oil kan dagelijks gebruikt worden in bad of onder de douche voor een zijdezacht effect. Er zit o.a. zoete amandelolie en vitamine E in, dat de huid hydrateert en het heeft een heerlijk frisse geur. En het belangrijkste, er zitten geen zeepachtige ingrediënten in, die de huid uitdrogen.

3. Voeden

Smeer jezelf na het douchen of badderen in met een lichaamsolie. Een olie zorgt ervoor dat je huid een beetje wordt afgesloten, zodat deze beschermd wordt met de koude dagen.

De nieuwe Pascaud Body Oil gebruik je na het bad of douche. Er zit zoete amandelolie, vitamine E en Q10 in, dat de huid hydrateert en het gaat het de veroudering tegen. En het geeft een mooie glans op de huid.

Zo nu zal je lichaamshuid heerlijk zacht zijn!

De genoemde producten zijn de nieuwe Pascaud bodyproducten. (H)eerlijke verwennerij voor je lichaam!

Gebruik jij een lichaamsproduct?

Reacties
Categorieën