Hoe werkt cryolipolyse?
Hoe werkt cryolipolyse?
Afvallen met cryolipolyse artikelen
Lillian Nelissen
Afvallen met cryolipolyse artikelen
1 min
0

Hoe werkt cryolipolyse?

1 min
0

Wij vertellen je alles over cryolipolyse!

Cryolipolyse klinkt natuurlijk ontzettend interessant, en dat is het ook.
Maar hoe werkt cryolipolyse en wat is cryolipolyse nou precies?

We zijn allemaal steeds bewuster aan het leven, hebben een gezonde leefstijl en doen er alles aan om lekker in ons vel te zitten. Ondanks dat we er alles aan doen om het gewenste figuur te krijgen, blijven we altijd in de spiegel dat ene vetrandje zien die we weg willen hebben.
Dit kan variëren van het randje onder de bil, het kwabje dat net boven de bh rand hangt, het buikje waar we niet vanaf komen, de hangende bovenarmen en onze lovehandles…

Herken jij je in deze dingen en wil je hieraan werken? Dan hebben wij dé OPLOSSING voor je!

Tijdens de behandeling word er gebruik gemaakt van een gelpad, deze word op het te behandelen gebied aangebracht. De huid word met een applicator vacuüm gezogen, dit kan soms een trekkerig gevoel geven. Dit gevoel trekt vaak ook snel weer weg. Het doelgebied dat we gaan behandelen word gericht gekoeld, in het begin voelt dit erg koud aan maar dit verdwijnt in de eerste 10 minuten van de behandeling. Tijdens de behandeling kan je relaxen, denk aan een boek lezen, op internet, een tijdschrift lezen of totaal relaxen met muziek.

Dit wil jij toch ook?!

Maar waar gaan die bevroren vetcellen naar toe?

Zodra de behandeling klaar is zijn de behandelende vetcellen gekristalliseerd (bevroren). Deze breekt het lichaam op natuurlijke wijze zelf af, en voert deze ook zelf af. De behandelende vetcellen verdwijnen en komen ook nooit meer terug. Tussen behandelingen zit een periode van 8-12 weken. En het meest optimale resultaat ga je na een periode van 2 tot 4 maanden zien.

Wist je dat we per behandeling 20% van de vetcellen op het behandelende gebied kunnen verwijderen!!!

Ook is cryolipolyse nog eens wetenschappelijk onderbouwd.
‘’Klinisch onderzoek onder honderen personen heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te minderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetvermindering in de behandelde gebieden.’’ – Massachusetts General Hospital in Boston (VS)

Nu je weet wat cryolipolyse is, ….

Ben jij net zo enthousiast geworden over deze behandeling als wij zelf, boek dan nu jou tijdelijk GRATIS Persoonlijk Advies Gesprek t.w.v. €50,-.
Als we zien dat we bij jouw resultaat kunnen behalen, zullen we een op maat gemaakt “VET aanbod ;)” voorstellen voor een slanker figuur.
Normaal is een Persoonlijk Advies Gesprek € 50, maar nu tijdelijk GRATIS.
Liever telefonisch een afspraak maken, bel dan 040 – 281 04 04.
https://puurhuid.nl/cryolipolyse-eindhoven/ 

Reacties
Categorieën