Page content

Kristel`s top 3 favoriete Pascaud producten

article content

Kristel`s top 3 favoriete Pascaud producten

Benieuwd wat ik op vrijdagavond doe? Lees het hier…

Al 6 jaar gebruik ik dagelijks de Pascaud producten, met veel plezier en resultaat. In de salon wordt regelmatig gevraagd wat mijn favoriete Pascaud producten zijn.

Mijn top 3 favoriete Pascaud producten zijn:

  1. De Pascaud Cleanser omdat de de basis van een verzorgde huid de reiniging is. Hij is fijn omdat ik er mijn gezicht en ogen mee kan reinigen en geen lotion na hoef te gebruiken.
  2. De Pascaud Salicylic Exfoliator om dode huidcellen weg te halen en de structuur en porien te verfijnen om mijn huid een frisse en gezonde kleur te geven.
  3. De Pascaud Retinol ampullen die de aanmaak van nieuwe cellen stimuleren waardoor mijn huid heel rustig wordt en ik de huidveroudering kan vertragen.

 Kristel`s voor weekend ritueel:

Op vrijdag heb ik altijd het “voor het weekend ritueel” dan reinig ik s’avonds mijn huid met de Cleanser, daarna gebruik ik de Salicylic Exfoliator en dan breng ik één Retinol ampul aan en als ik s’morgens wakker wordt is mijn huid super glad, zacht, rustig en stralend en kan ik met een mooie huid het weekend beginnen.

Bestel deze 3 producten als u ook stralend het weekend wil beginnen!

In de week van 25-8 t/m 31-8 2014 krijg je maar liefst 10% korting op alle Pascaud producten omdat we feest vieren. We hebben namelijk 500 Likes op Facebook gehaald. Vul voor deze korting de waardeboncode: Facebook in.

Hier kunt u de Pascaud producten bestellen.

 

Comment Section

0 reacties op “Kristel`s top 3 favoriete Pascaud producten

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontdek hoe je meer complimenten krijgt
Wij hebben ook een hekel aan spam
Kristel van de Goor
Sinds 2001 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2008 werkzaam bij schoonheidssalon Puur Huid. Omdat we in de salon werken op natuurlijke huidverjonging en verbetering merkte ik dat voeding en leefgewoonten een belangrijke rol speelt in combinatie met behandelingen en producten om het beste resultaat te kunnen bereiken. Zo is mijn passie voor gezonde voeding om de huid te verjongen ontstaan! Ik heb zelf mijn eetgewoonten veranderd waardoor mijn huid steviger en gezonder is geworden en deze tips wil ik graag met jullie delen.