Mama`s favoriete producten om je huid te boosten
Mama`s favoriete producten om je huid te boosten
Huidverzorgings producten artikelen
Lillian Nelissen
Huidverzorgings producten artikelen
1 min
0

Mama`s favoriete producten om je huid te boosten

1 min
0

Sinds 2 jaar ben ik mama en ook ik maak het wel eens mee om `s nachts wakker gemaakt te worden. Of dat ik toch echt een uurtje langer slaap nodig had.

En dan kan het wel eens zijn dat de huid er dof uit ziet.

Maar met mijn mama`s huid boost programma krijg je energie en zie je er weer stralend uit.

Mijn 4 favoriete producten om je huid te boosten:

  1. Elke ochtend na mijn ontbijt neem ik mijn voedingssupplementen en ook Pascaud Vitamine C&C. Het geeft je vlug energie en het beschermt de huid tegen de huidveroudering.
    Mijn dochter geef ik ook een kwart, ze vind het een heerlijk snoepje. En heb ik rond 16.00 een dipje of merk ik dat mijn weerstand minder is dan neem ik er dan nog één.
  2. De Pascaud ampullen kuur vind ik het fijnste product dat bestaat. In het voor- en najaar doe ik de kuur die bestaat uit 24 dagen. Als ik naar bed ga, reinig ik de huid en breng ik een ampul op. Er zit heel veel in, dus je kan het heerlijk inmasseren.
    In de kuur zitten retinol, fruitzuuur en DNA ampullen in, dat er voor zorgt dat de huid nieuwe cellen gaat aanmaken, de huid krijgt een peeling en het wordt diep gevoed. Echt even een verwen moment om je huid te laten stralen.
  3. De Pascaud Repair crème is mijn favoriete crème. Dit omdat hij zo heerlijk zacht is en je kan hem als dag- en nacht crème gebruiken, wat wel erg makkelijk is.
    Hij stimuleert de collageen aanmaak en repareert de huid. En heel fijn, hij geeft een mooie glans aan de huid.
  4. Ik probeer wekelijks een masker te doen, want het geeft mijn huid snel effect. Ik gebruik het Pascaud Hydrating Mask, dat ideaal is voor een vochtarme huid. Door zijn verkoelende werking is het masker ideaal als Quick-fix na een vermoeiende dag (of nacht 😉 ). Na 10 minuten voel je je als herboren. Als het me overdag niet lukt, gebruik ik het ook wel eens in plaats van nacht crème. dan wordt je helemaal stralend wakker.

En wat mijn beste tip is, kijk even naar je lachende kind, dan ga je vanzelf stralen!

Heel veel succes om jou huid ook te laten stralen!

Hier kunt u de producten om je huid te boosten bestellen.

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

 

 

Reacties
Categorieën