Video blog: Hoe werkt definitief ontharen?
Video blog: Hoe werkt definitief ontharen?
16 september 2013 
0 min. leestijd

Video blog: Hoe werkt definitief ontharen?

Lillian Nelissen van schoonheidssalon Puur Huid uit Eindhoven geeft antwoord op de meest gestelde vragen over definitief ontharen.

  • hoe werkt definitief ontharen
  • hoeveel behandelingen heb je nodig
  • om de hoeveel tijd doe je een behandeling
  • doet het pijn
  • kan het op alle kleuren haren


IPL definitief ontharen voor en na foto

Voor en na foto

Wist je dat definitief ontharen vergoed wordt door veel zorgverzekeringen? Je hebt een aanvullend pakket nodig.

Heb je vragen gekregen na het zien van de video of wil je beginnen met definitief ontharen? Spreek dan een intake gesprek en/of behandeling af bij schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven.

040-2810404

info@puurhuid.nl

www.puurhuid.nl

 

Heb jij je wel eens laten definitief ontharen?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Julia
Door

Julia

op 14 Mar 2017

Ik heb zelf een donkere huid en lichtje haartjes, zou ik dan ook definitief kunnen ontharen? Ik heb wel eens gehoord dat het dan niet kon.

Puur Huid
Door

Puur Huid

op 15 Mar 2017

Beste Julia, Dank u voor uw vraag! Om haartjes definitief te verwijderen is het belangrijk dat er pigment in de haartjes zit en de haartjes donkerder zijn dan de huid. Om beter te beoordelen of de behandeling bij u mogelijk zou zijn kunt u bij ons langskomen zodat we uw haartjes en huid kunnen bekijken en een goed advies kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Puur Huid

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.