Wat doen een serum en ampullen voor mijn huid?
Wat doen een serum en ampullen voor mijn huid?
Huidverzorgings producten artikelen
Lillian Nelissen
Huidverzorgings producten artikelen
3 min
0

Wat doen een serum en ampullen voor mijn huid?

3 min
0

Alles wat je moet weten over een serum en ampullen.

Wil je je huid meer vitaliteit, weerstand en glans geven. Daarvoor gebruik je een geconcentreerd verzorgingsproduct met specifieke en krachtige werkstoffen. Vaak is dat een serum of een ampul met een bijzondere eigenschap om de huid te hydrateren of te voeden.

Wat is het verschil tussen een ampul en een serum?

Een serum zit meestal in een flesje met een pipetje en er zitten meer toegevoegde ingrediënten dan de werkstoffen in. Denk bijvoorbeeld aan een olie.

Een ampul zit in een klein glazen flesje met bijna alleen maar werkstoffen. Het flesje breek je open en de werkstoffen zijn voor éénmalig gebruik.          

Wat is een serum of een ampul?

In een serum en een ampul zitten veel meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème en een masker. De werkstoffen zijn zeer kleine moleculen, zodat het dieper in de huid gaat werken.

Wanneer gebruik je een serum of een ampul?

Wacht niet tot het moment dat je merkt dat je huid zichtbaar vermoeid of verslapt is. Het beste is om een serum het hele jaar door te gebruiken. Het geeft je huid net dat extra en juist de regelmaat in je persoonlijke verzorgings ’plan’ geeft resultaat.

Een ampullenkuur is het beste om 4x per jaar te gebruiken, bij het wisselen van de seizoenen of als je een feest hebt

Hoe gebruik je een serum of een ampul?

Op de gereinigde huid breng je eerst je serum of ampul aan.

Van het serum gebruik je ongeveer 3-4 druppeltjes, masseer deze over je gezichtshuid en hals. Laat de huid rondom de ogen vrij. Het serum zal snel worden opgenomen, hierna kan je je crème aanbrengen. Een serum kan je het beste `s ochtends en `s avonds gebruiken.

De ampul met je duim en een tissue op de witte stip openbreken, en vervolgens de inhoud in je handpalm kloppen en op het gezicht, de hals, het decolleté verdelen en stevig inmasseren. De gehele ampul in één keer opmaken. Een ampul gebruik je `s avonds. Je hoeft geen nacht crème op te brengen, maar het mag wel. Het zal aan de soort ampul liggen of het fijner is.

Welk serum of ampul moet ik gebruiken?

Een serum of een ampul zal een specifiek doel en resultaat hebben. Bijvoorbeeld om rimpels te verminderen, de huid te verstevigen en te liften, de huid hydrateren of soms juist om de huid te ontdoen van de ‘verouderde’, levenloze cellen.

Pascaud 24 Ampullen kuur:

Pascaud heeft een kuur die is samengesteld uit drie soorten ampullen, steeds met een hoge concentratie aan werkstoffen, in één verpakking:

  • Ampullen met Retinol (vitamine A) om de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren en de huidstructuur te egaliseren. Belangrijk voor de rijpere huid.
  • Ampullen met AHA (fruitzuren) om zowel afvalstoffen als oude, dorre en schilferige huidcellen zacht, maar grondig te verwijderen.
  • Ampullen met DNA(oligopeptiden, ofwel spoorelementen) om de huid te verzachten, te voeden, te repareren en nieuwe energie te geven. Belangrijk voor een droge en snel vermoeide huid.

Juist omdat deze combinatie van ampullen in feite een ‘systeem’ is dat alle lagen van de huid binnen 24 dagen bereikt, is deze ampullenkuur de beste kuur voor je huid. Dus gebruik de kuur bij de wisseling van de seizoenen, als je je huid iets extra`s wilt geven of voor een feest.

Pascaud Hydrating Serum:

Dit geconcentreerde en intensief vocht herstellend serum, met Hyaluronzuur, voedt en hydrateerd de huid. Het geeft een zijde-effect op de huid. De huid voelt heel de dag soepel en fluweelzacht aan.

Dit serum kan eigenlijk iedereen gebruiken.

Pascaud Re-boost Serum:

Is een anti rimpel serum met Retinol en Q10, dat fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Dit serum gebruik je vanaf je 30e als de rimpeltjes tevoorschijn gaan komen.

Pascaud Innovative Serum:

Het serum vermindert pigmentvlekken, door de vitamine C en de indiase kruisbes en zorgt voor een optimale hoeveelheid vocht in de huid.

Dit serum gebruik je als je last hebt van pigmentvlekken of zonschade.

De serums en ampullen zijn verkrijgbaar in de webwinkel.

Gebruik jij een serum?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën