Marjan Strijbosch op tv bij Puur Huid
Marjan Strijbosch op tv bij Puur Huid
24 januari 2013 
0 min. leestijd

Marjan Strijbosch op tv bij Puur Huid

Voor het televisie programma ‘Hollands welvaren’ op Nederland 1, werd Marjan Strijbosch een tijd lang gevolgd.

Marjan Strijbosch is bekend van de exclusieve kledingzaak Jaguar in Eindhoven. En is een vrouw die er altijd op en top verzorgd uit ziet.

Marjan komt graag bij Puur Huid voor de Pascaudlite behandeling, om haar huid stevig te houden en omdat ze even helemaal kan ontspannen.

Voor het televisieprogramma werd ook bij Puur Huid gefilmd.


Afgelopen week was het programma op Nederland 1. Hier kun je het televisieprogramma terug kijken. Vanaf 23 minuten en 5 seconden zie je Marjan Strijbosch bij Puur Huid.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1318529

Get Adobe Flash
Veel kijk plezier!

Beautiful groeten

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.