Wat doet led en koud laser voor mijn huid?
Wat doet led en koud laser voor mijn huid?
13 november 2013 
2 min. leestijd

Wat doet led en koud laser voor mijn huid?

Licht is een energiebron!

Juist in deze periode van het jaar is het belangrijk nieuwe energie te geven aan jezelf, je huid en je persoonlijke verzorgingsdoel. Twee bijzondere ‘energiebronnen’ kunnen je hierbij helpen!

l

l

l

Welke lichtbron heb jij nodig om schoonheid uit te stralen?

Koude LASER licht

Pascaudlite koude laserKies je voor Laser als lichtbron, dan kies je vooral voor lifting en versteviging van je huid!

Wat doet koude laser voor mijn huid?

Met de professionele toepassing van een koude Laser worden je huidcellen daadwerkelijk ‘opgeladen’ met energie. Deze aanvulling van energie in elke afzonderlijke cel zorgt ervoor dat je huid op volle kracht gaat functioneren: nieuwe krachtige en vitale en cellen zijn het resultaat. Die sterke cellen maken het mogelijk dat je huid tijdens de therapie wordt gelift en verstevigt. Laser is dus een essentiële impuls voor huidverjonging en huidversteviging. Aan een anti-aging verzorgingsdoel voegt een koude Laser lichttherapie van 5 à 6 behandelingen per jaar dan ook veel waarde toe.

LED lichtLED licht

Beken kleur en kies een schoonheidsbehandeling met LED als lichtbron!

Met de huidige techniek wordt de kleur en intentie bij een LED lichttherapie zo gestuurd dat je optimaal gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van rood,  blauw en groen licht. Lichttherapie met LED zorgt zo voor een combinatie van effecten: betere doorbloeding, aanvoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen, en een hoger energie niveau van je cellen. Alle effecten te samen zorgen voor de aanmaak van meer, en betere kwaliteit collageen: de essentie voor huidverjonging!

Uitnodiging voor Reflections gezichtsbehandeling!

Met de Pascaud Laser en LED behandelingen is het nu  aantrekkelijk om een gezichtsbehandeling met lichttherapie te volgen.

In de salonbehandeling Reflections worden 3 belangrijke Pascaud ‘treatments’ gecombineerd met zowel de LED als de Laser lichttherapie!

  • Een effectieve peeling met fruitzuren.
  • De exclusieve Pascaud Passage-Massage: een stevige bindweefselmassage.
  • Twee verzorgende maskers.

De lichttherapieën versterken elkaar en zorgen zo voor een intensieve Energy Boost in alle huidlagen. Alle prikkels die de huid in deze behandeling krijgt, vullen elkaar aan en verzorgen de huid daardoor vanaf de buitenste huidlagen tot in het dieper gelegen bindweefsel! Het resultaat van deze behandeling is dat je huid daadwerkelijk voor langere tijd wordt gelift en verstevigd. Juist de combinatie van al die verschillende prikkels maakt het verschil.

Normaal is deze behandeling 175,00, nu voor 146,00. Deze actie geldt nog voor november en december 2013.

Lees alles over de Reflections behandeling.

Voor een persoonlijk advies of een afspraak staan we graag voor je klaar!

Schoonheidssalon Puur Huid

Eindhoven

040-2810404

www.puurhuid.nl

info@puurhuid.nl

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.