Miss Natural bezoekt Puur Huid
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
3 min
0

Miss Natural bezoekt Puur Huid

3 min
0

Eva van Zeeland, eigenaresse van www.missnatural.nl ontmoet deze zomer andere Miss Naturals. Omdat schoonheidssalon Puur Huid gespecialiseerd is in natuurlijke huidverjonging, kwam ze ons ook een bezoekje brengen.

Miss Natural

Miss Natural is een website waar je alle informatie kunt vinden over een natuurlijke levensstijl. Ze inspireert en geeft ideeën hoe je dat makkelijk in je leven kunt toepassen. Zo is er een kookboek Natuurlijk eten en is de cursus 40 dagen zonder suiker een echte hype. Een goed begin voor als je meer wilt weten over een natuurlijke levensstijl.

Miss Natural luncht bij Puur HuidLunch

Toen Eva kwam zijn we begonnen met een gezonde, heerlijke lunch. We hadden allerlei lekkers op tafel staan zodat je zelf je salade kon maken. Zoals spinazie, veldsla, rucola sla, avocado, ei, zonnebloempitjes, gerookte kip, bleekselderij en groene asperges. En we hadden rolletjes gemaakt van courgette met daarin geitenkaas en kleine paprika`s gevuld met hüttenkäse en pesto en komkommer met makreel.

Al snel ging het over onze natuurlijke levensstijl. Zo vertelde ik dat ik bijna 4 jaar geleden me niet goed in balans voelde en me heb laten testen. Daaruit kwam dat ik schimmel in mijn darmen had en een lekkende darm, zodat mijn voeding niet goed meer door mijn lichaam werd opgenomen. Er werd mij geadviseerd om o.a. geen suiker meer te eten. Daar ben ik direct mee begonnen en na 2 weken voelde ik me al beter. Het was ook veel makkelijker dan ik had gedacht. Er zijn zoveel lekkere alternatieven. Na 2 jaar ben ik wel weer af en toe wat gaan pakken, maar ik blijf me goed voelen.

Mijn collega Kristel vertelde dat ook zij last had van een schimmel in de darmen en zij al meer dan 1 jaar suikervrij is. Zij eet alles biologisch, doet regelmatig een sapkuur en voelt zich steeds fitter.

Mijn andere collega José is ook al door ons aangestoken, zo komt ze voortaan iedere dag met een salade op het werk. Maar af en toe een gebakje vind ze nog steeds heerlijk.

Miss Natural ondergaat een natuurlijke gezichtsbehandelingDe behandeling

Na de heerlijke lunch ben ik de MAC huidanalyse gaan doen bij Eva. Er werd een foto gemaakt en met sensoren werden er metingen gedaan. Deze huidscan doen we bij iedere nieuwe cliënt, want zo kom je er precies achter hoe de huidconditie is.

Bij Eva waren de wangen vochtarm, de structuur op het voorhoofd is wat grover. De zonschade was gemiddeld, maar ze smeert zich ook altijd goed in. Ze had nog niet veel rimpels, alleen mochten een paar beginnende lijntjes op de wangen wel iets minder.

Na de huidscan gingen we verder met de Pascaud gezichtsbehandeling.
Dit hebben we allemaal gedaan:

  • We begonnen met de reiniging met de Cleanser.
  • Een Retinol (vitamine A) ampul heb ik ingesluisd met LED licht. Deze zorgt ervoor dat de huid weer nieuwe cellen gaat aanmaken en meer collageen en door het LED licht wordt het dieper in de huid opgenomen.
  • Een enzymatische peeling en een fruitzuur peeling om de huid stralender te maken en de structuur fijner te maken.
  • Nog een aantal verstoppingen weggehaald, geëpileerd en geharst.
  • Een antirimpel massage (voor de beginnende lijntjes op de wangen)
  • En nog een heerlijk verjongend vliesmaker om de huid te hydrateren, kalmeren en nog meer natuurlijk te verjongen.

In deze video verteld Miss Natural Eva hoe ze de behandeling heeft ervaren:

[youtube]http://youtu.be/tsuD3gvOytk[/youtube]

Thuis gaat ze aan de slag met de volgende Pascaud producten:

Binnenkort gaan we horen hoe ze deze producten gaat ervaren.

Natuurlijk als 2 onderneemsters hebben we het ook over zaken gehad en we hebben hele leuke ideeën. Maar daar hoor je binnenkort meer over…

Wil jij meer weten over de natuurlijke levenstijl, dan raad ik je de cursus 40 dagen zonder suiker aan:

40 dagen zonder suiker

 

 

 

Heb jij al een natuurlijke levenstijl?

Reacties
Categorieën