Puur Huid GENOMINEERD voor de Beautysalon Top 100!
Zen beauty artikelen
Lillian Nelissen
Zen beauty artikelen
1 min
0

Puur Huid GENOMINEERD voor de Beautysalon Top 100!

1 min
0

YES, Puur Huid is genomineerd voor de Beautysalon Top 100! Help jij door op ons te stemmen, dat we de Top 10 bereiken? Jij krijgt een kortingsvoucher van € 5 voor een behandeling bij Puur Huid en je  maakt kans op een Peugeot scooter.

Wat is de Beautysalon Top 100

De Beautysalon Top 100 is de verkiezing voor de beste en meest favoriete schoonheidssalon van Nederland. Door op ons te stemmen laat je weten dat schoonheidssalon Puur Huid jouw favoriete salon is.

Er zijn twee rondes. In ronde 1 wordt de uitslag bepaald door de meeste stemmen. De tien salons met de meeste stemmen gaan daarna door naar ronde 2 en worden door een deskundige jury ondervraagd. In september 2015 is de einduitslag.

Hoe kun je op ons stemmen:

Via deze link, kun je op ons stemmen. Het enige wat je in hoeft te vullen, zijn je naam en e-mail adres. Je krijgt een bevestigingsmail en daar moet je op de link klikken. En klaar ben je al. Het duurt maar een paar seconden en ik zou het heel erg waarderen :)

Er kan gestemd worden tot 15 augustus.

Wat kun jij winnen door op ons te stemmen:

Na de stemronde (tot 15 augustus) ontvang je per mail een kortingsvoucher van € 5, die je kunt inleveren bij Puur Huid voor korting op een behandeling.

Je kunt een super gave Peugeot scooter winnen.beautysalon top 100 stem op mij

En niet te vergeten: eeuwige roem voor jouw beautysalon!

Alvast zeer bedankt! :)

Via http://www.beautysalontop100.nl/vote/211 kan er gestemd worden op schoonheidssalon Puur Huid.

En delen van dit bericht is extra lief :)

Reacties
Categorieën