Puur Huid GENOMINEERD voor de Beautysalon Top 100!
Puur Huid GENOMINEERD voor de Beautysalon Top 100!
19 mei 2015 
1 min. leestijd

Puur Huid GENOMINEERD voor de Beautysalon Top 100!

YES, Puur Huid is genomineerd voor de Beautysalon Top 100! Help jij door op ons te stemmen, dat we de Top 10 bereiken? Jij krijgt een kortingsvoucher van € 5 voor een behandeling bij Puur Huid en je  maakt kans op een Peugeot scooter.

Wat is de Beautysalon Top 100

De Beautysalon Top 100 is de verkiezing voor de beste en meest favoriete schoonheidssalon van Nederland. Door op ons te stemmen laat je weten dat schoonheidssalon Puur Huid jouw favoriete salon is.

Er zijn twee rondes. In ronde 1 wordt de uitslag bepaald door de meeste stemmen. De tien salons met de meeste stemmen gaan daarna door naar ronde 2 en worden door een deskundige jury ondervraagd. In september 2015 is de einduitslag.

Hoe kun je op ons stemmen:

Via deze link, kun je op ons stemmen. Het enige wat je in hoeft te vullen, zijn je naam en e-mail adres. Je krijgt een bevestigingsmail en daar moet je op de link klikken. En klaar ben je al. Het duurt maar een paar seconden en ik zou het heel erg waarderen :)

Er kan gestemd worden tot 15 augustus.

Wat kun jij winnen door op ons te stemmen:

Na de stemronde (tot 15 augustus) ontvang je per mail een kortingsvoucher van € 5, die je kunt inleveren bij Puur Huid voor korting op een behandeling.

Je kunt een super gave Peugeot scooter winnen.beautysalon top 100 stem op mij

En niet te vergeten: eeuwige roem voor jouw beautysalon!

Alvast zeer bedankt! :)

Via http://www.beautysalontop100.nl/vote/211 kan er gestemd worden op schoonheidssalon Puur Huid.

En delen van dit bericht is extra lief :)

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.