Goede voornemens, afvallen en zo snel mogelijk :)
Beautyfood artikelen
Kristel van de Goor
Beautyfood artikelen
2 min
0

Goede voornemens, afvallen en zo snel mogelijk :)

2 min
0

Zo de feestdagen zijn weer voorbij…….pfff gelukkig dan kunnen we weer ‘normaal’ gaan eten. Ik wil iedereen die er weer wat kilotjes af wil of als voornemen heeft om in 2016 gezonder, slanker en fitter te worden tips geven hoe je dat kunt doen.

Fitness bikini wedstrijd

Zelf ben ik de afgelopen 10 maanden 13 kilo afgevallen en heb er de afgelopen 3 weken al weer 6 kilo aan gegeten. In december had ik een fitness bikini wedstrijd. En ik ben 5de geworden :)

Doordat mijn passie al jaren (gezonde) voeding is weet ik precies hoe ik moet eten om mijn doelen te bereiken. Hongerlijden zal je mij nooit zien doen en als ik uit eten ga (iedere week) ben ik meestal degene die het meeste eet dus ik zit echt niet alleen op worteltjes te knauwen.

11 Tips om zo snel mogelijk na de feestdagen af te vallen:

 1. Zorg voor een goede stofwisseling: laat die motor in je lichaam heel de dag draaien dus eet 6 maaltijden en begin met de eerste meteen nadat je uit bed komt.
 2. Afvallen is 70% (aanpassen) van voeding en 30% sporten: je kunt uren in de sportschool staan maar als je je voeding niet aanpast zal je bijna geen vet kwijtraken.
 3. Schrap koolhydraten niet: je hebt ze nodig want ze geven je energie en zorgen voor vezels dus een goede stofwisseling. Ja je kan er van aankomen maar dat is alleen als je er te veel van eet.
 4. Eet iedere week 1 dag of 1 maaltijd alles waar je zin in hebt (Cheatmeal): dus niet iedere dag een klein beetje slecht maar 1x keer per week heel slecht want ook dat houd de stofwisseling hoog en de kilo die je de dag erna zwaarder bent is puur vocht maar echt geen vet hoor.
 5. Laat vruchtensappen en frisdranken in de winkel: het is vloeibaar suiker dat zich meteen als vet op je buik en heupen op kan slaan.
 6. Vetten heb je nodig: wil je afvallen zorg dan dat je goede vetten (noten,zaden,avocado,zalm,olijfolie) eet want ze zorgen voor een goede werking van hormonen.
 7. Groente kun je onbeperkt eten: ze zorgen voor een vol gevoel en bevatten heel weinig calorieën.
 8. Ga niet uren op een fiets of ander cardio toestel: doe ook krachttraining want je bouwt spieren op en die verbranden ook vet op de momenten dat je lui op de bank hangt. En wees niet bang, als vrouw word je echt geen man hoor, het zorgt gewoon voor een strakker lichaam.
 9. Eet eiwitten (kip,vis,eieren,kwark): die zorgen voor een sneller vol gevoel en zijn de bouwstoffen van je lichaam.
 10. Heb je klachten zoals vaak moe, opgezette buik, migraine, acne, eczeem, allergieën, slecht werkende schildklier enz. zorg dan dat je de oorzaak achterhaalt want deze klachten ontstaan niet zomaar en brengen je lichaam uit balans waardoor je minder goed af kunt vallen. Bijvoorbeeld met bioresonantie kun je erachter komen wat er fout is en wat je eraan kunt doen.
 11. Eet snelle suikers (zoet fruit,gedroogd fruit, witte rijst, wit brood, witte pasta, snoep, koek en ijs) alleen bij het ontbijt en na een training: want dat zijn de momenten dat het niet als vet opgeslagen kan worden en op andere momenten is daar eerder kans op.

Ik kan nog honderden tips schrijven over mijn passie maar zal het hier even bij laten. Heb je nog specifieke vragen over voeding, afvallen, platte buik, spieropbouw enz. stel ze me gerust onder dit bericht want ik help je graag.

Vreet dus vandaag nog alle ongezonde zooi uit je kast leeg want morgen gaan we starten!

You can do it! Veel succes!!

beautyfood receptenWil je voorbeelden van lekkere en gezonde recepten kijk dan eens naar het e-book wat ik heb geschreven.

In mijn e-book met recepten om de huid te verjongen vind je nog meer tips en lekkere recepten voor een slanke lijn.

Ik ben benieuwd of het met deze tips gaat lukken en zou het leuk vinden als je het me laat weten!

 

Reacties
Categorieën