Miss Natural Awards, Kristel is genomineerd! + Winactie
Beautyfood artikelen
Kristel van de Goor
Beautyfood artikelen
2 min
0

Miss Natural Awards, Kristel is genomineerd! + Winactie

2 min
0

Stem jij op mij? Dan maak je kans op één van de 5 e-books met 50 beautyfood recepten om je huid te verjongen.

Kristel van de Goor is genomineerd voor de Miss Natural Awards 2014!

Stem op http://award.missnatural.nl/?contestants=kristel-van-de-goor

Over Kristel:

Voor mij is gezond eten en leven een passie geworden en ik wil niet anders meer. Jarenlang heb ik last gehad van allerlei vage klachten.

Daarom heb ik sinds 2 jaar mijn voedingspatroon aangepast en ik merkte al na een maand zo veel verbetering dat ik me verder ben gaan verdiepen in wat voeding met je doet. Dat is zo interessant dat ik het liefst aan iedereen wil vertellen wat je het beste wel en niet kan eten zodat ook jij je nog fitter gaat voelen, een nog mooiere huid krijgt, vet gaat verliezen en barst van de energie.

Door de jaren heen is het ons steeds makkelijker gemaakt, kant-en-klare salades, magnetronmaaltijden, apart verpakte koeken, pakjes en zakjes. Gezond is het meestal niet want vaak zitten er veel ongezonde ingrediënten in zoals e-nummers, suiker en toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen. Natuurlijk eten en leven lijkt de enige manier om ervoor te zorgen dat we wel de juiste ingrediënten en voedingsstoffen binnen krijgen.

Miss Natural Awards

Een evenement als de Miss Natural Awards trekt ook niet voor niets zoveel aandacht en bezoekers. Eva van Zeeland is in 2011 met het platform MissNatural.nl begonnen, omdat ook zij merkte dat er een steeds grotere belangstelling kwam voor natuurlijke voeding en verzorgingsproducten.

Interessante lezingen van inspirerende sprekers op de Miss Natural Awards

De derde Miss Natural Award uitreiking vindt plaats op zaterdag 19 april 2014, dit keer bij De Landgoederij in Bunnik. De dag staat geheel in het teken van de natuurlijke levensstijl. Je kunt er andere vrouwen ontmoeten die jouw interesse delen, evenals de redactie van Miss Natural, interessante lezingen volgen van inspirerende sprekers en daarnaast ook nog eens heerlijk genieten van lekker eten en drinken – puur natuur! – en een fantastische omgeving. En niet te vergeten de uitreiking van de Miss Natural Awards 2014!

Yes ik sta in de krant

Omdat ik genomineerd ben stond er bijna een halve pagina in het Groot Eindhoven over mijn natuurlijke levensstijl en biologisch eten. Lees hier het hele artikel:

kristel groot eindhoven

Stem jij op mij, zodat ik mijn droom kan laten uitkomen om meer mensen bewust te maken van hoe lekker een gezonde levensstijl kan zijn?

Hier kun je stemmen.

beautyfood recepten en productenWinactie!

Laat onder dit bericht weten dat jij op mij hebt gestemd en 5 zullen het e-book met 50 Beautyfood recepten winnen.

Nogmaals bedankt namens Kristel om op haar te stemmen.
De gelukkige winnaars van haar E-book met 50 beautyfood recepten zijn: Nicole van den Meerendonk, Janna v.d. Einden, Linda van Vegchel, Marijke de Swart-Jacobs en Veronique Hungenaert.

Zou je je e-mail adres willen sturen naar info@puurhuid.

 

 

 

 

 

Reacties
Categorieën