3 tips om met honger om te gaan tijdens het afvallen
3 tips om met honger om te gaan tijdens het afvallen
10 januari 2019 
1 min. leestijd

3 tips om met honger om te gaan tijdens het afvallen

Afvallen, we willen het allemaal en het houd ons in de tegenwoordige tijd veel bezig. Maar hoe kunnen we dit dan het beste uitpakken?

Deze keer gaan we hebben over honger en verleidingen weerstaan.

Want hoe kunnen we het beste omgaan met honger en verleidingen weerstaan?

Tip 1 Eet veel eiwit en vezels:

Herken jij het gevoel van honger tussen maaltijden door? Dit kan komen doordat je te weinig eiwitten en vezels binnenkrijgt. Probeer bij elke maaltijd voldoende eiwitten zoals magere kwark, een ei of vis te eten. Eiwitten blijven langer in onze maag dan koolhydraten, waardoor ze langzamer opgenomen worden en je een langer vol gevoel blijft houden. Daarnaast zijn vezelrijke producten zoals groente, fruit en volkoren producten erg belangrijk. Vezelrijk eten zorgt ervoor dat je minder snel trek krijgt, waarin tegen vezelarm voedsel, zoals zoet eten het honger gevoel juist stimuleert.

Tip 2 Drink genoeg:

Tegenwoordig horen we overal, drink 2 liter water op een dag. Vaak word normaal water zo saai! Maar waarom is het zo belangrijk om 2 liter water te drinken? Water, maar ook groene thee (zonder suiker), geeft ons een vol gevoel en helpt ons daarom ook minder te eten. Daarnaast hebben we vocht nodig om onze nieren te ondersteunen voor de afvoer van afvalstoffen in ons lichaam. Vermijd ook suikerrijke dranken zoals frisdrank of vruchtensap, deze bevatten jammer genoeg veel calorieën die we niet binnen willen krijgen! Word je snel moe van water drinken, gebruik een aanmaaklimonade. Tegenwoordig verkopen ze deze gewoon bij de supermarkt, let wel op dat je er een pakt waar : 0.0% extra suikers zijn toegevoegd.

Tip 3 Wel of geen tussendoortje?:

Voor onze stofwisseling maakt het niet uit hoe vaak we eten. Het gaat er wel om hoeveel we eten. Je mag de hoeveelheid calorieën verdelen over 3 grotere eetmomenten of verdelen over 6 kleinere eetmomenten. Dit maakt voor het afvallen niet uit, maar vaak heeft dit wel een effect op het vol gevoel wat we hebben.

Wil je naast deze super tips nog sneller een slanker figuur, plan dan nu GRATIS je Persoonlijk Advies Gesprek in: https://puurhuid.nl/cryolipolyse-eindhoven

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.