Huidverzorging na een lange nacht
Huidverzorging na een lange nacht
28 augustus 2014 
1 min. leestijd

Huidverzorging na een lange nacht

The day after…

Mijn beautyritueel op een brakke zondag

Ik sta graag in het weekend nog wat dansjes te wagen in de kroeg.

Nu weet ik de maat goed te bepalen, maar dat kan niet voorkomen dat als ik ’s nachts het huis binnen sneak, alsnog zondag niet vooruit te branden ben.

Ook mijn huid heeft hier altijd behoorlijk onder te lijden. Aangezien er nog genoeg anderen zijn die dit ongetwijfeld ook kennen geef ik hier mijn beautygeheim vrij.

Huidverzorging na een lange nacht

Het geheim van de smid

Om te beginnen stap ik altijd onder de douche. Eenmaal helemaal fris en schoon begin ik daarna mijn huid te verzorgen. Die heb ik voor het douchen al gereinigd met de Cleanser. Niet vergeten trouwens na het stappen om altijd je make-up er af te halen!

Maar na het douchen begin ik met de Enzym Peel. Deze masseer ik een aantal minuten in om vervolgens nog een laag aan te brengen en die 15-20 minuten in te laten werken als masker. Heb ik ondertussen het goede excuus om weer een stuk van de film te gaan kijken die op stond. Op deze manier heb ik mijn huid gepeeld en gevoed.

Die haal ik er dan na 20 minuten af en vervolgens breng ik het Hydrating Mask aan. Het Hydrating Mask doet voor mijn huid altijd wonderen. Het geeft die extra voeding en hydratatie na de Enzym Peel en maakt mijn huid heerlijk zacht en glad. Ook die laat ik  15-20 minuten inwerken. Nu moet ik zeggen dat hierna mijn huid er eigenlijk al weer bijna bovenop is.

eye padsBijna.. want rondom mijn ogen blijft altijd nog wat te zien aan slaap tekort. Dus dan breng nog de Marmatrix Eye Pads aan onder mijn ogen. Perfect tegen wallen en vochtophopingen. Maar ook tegen droogtelijntjes! Ook die laat ik vervolgens 20 minuten inwerken. Is het nou echt een bonte avond geweest leg ik de gebruikte Eye Pads daarna nog even boven mijn ogen om daar het vocht ook goed te draineren. Hierna breng ik dan mijn dagelijkse verzorging aan.

Nadat ik mijn heerlijke ‘brakke-zondag’ ritueel heb gedaan ben ik weer helemaal opgelapt en opgefrist, en kan ik weer een werkweek tegemoet!

In de week van 25-8 t/m 31-8 2014 krijg je maar liefst 10% korting op alle Pascaud producten omdat we feest vieren. We hebben namelijk 500 Likes op Facebook gehaald. Vul voor deze korting de waardeboncode: Facebook in.

Hier kunt u de producten bestellen.

Heb jij nog een tip vom je huid te verzorgen na een lange nacht?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.