Hoe kun je het beste foundation aanbrengen
Hoe kun je het beste foundation aanbrengen
29 april 2020 
in Make-up
2 min. leestijd

Hoe kun je het beste foundation aanbrengen

Foundation aanbrengen moet je leren. En ook hiervoor geldt weer: oefening baart kunst. Dus ga  voor een spiegel zitten en ga eens lekker oefenen. Als je de richtlijnen in onderstaand artikel een beetje volgt zal je zien dat het hoe langer hoe beter wil lukken.Hieronder volgen enige tips bij het aanbrengen van je eigen foundation en BB Cream.Na het reinigen van het gezicht met een reinigingsmilk en het opbrengen van je dagverzorging (die je even de tijd moet gunnen goed in de huid te laten trekken anders gaat de foundation vlekken) is het tijd voor je make-up.FOUNDATIONJe kunt een foundation altijd het beste opbrengen met een foundation penseel dan wordt het een mooi egaal geheel. Gebruik nooit te veel foundation en kies voor je eigen huidskleur, niet donkerder! Je hoeft dan je foundation ook niet uit te wrijven in de nek omdat het de juiste kleur is. Het beste kun je kiezen voor een minerale make-up. Dit verstopt de huid niet en verzorgd deze zelfs. YoungBlood Liqud Mineral Foundation is een vloeibare foundation met als basis diepzee water en bevat extracten metherstellende, vochtherstellende en anti-aging eigenschappen.

Deze Foundation geeft een natuurlijk, dekkend resultaat en houdt de huid de hele dag stralend met een gezonde uitstraling.

BB CREAM
Dit is een zeer goed alternatief voor de dames die geen make-up willen, of weinig tijd hebben. Deze crème is zoals het woord al zegt een dagcrème waarin een gekleurd poeder is opgenomen. Youngblood Mineral Radiance Moisture Tint geeft een zeer lichte dekking en heeft een hydraterende en beschermde werking tegen invloeden van buitenaf. De huid wordt gehydrateerd, voelt comfortabel aan en krijgt een frisse, gezonde uitstraling. Bevat een groene algsoort die de droge huid voedt, waardoor de huid gladder en soepeler aanvoelt.

Makkelijk aan te brengen door met de vingertoppen net zoals een dagverzorging in te smeren op het gelaat. Vind je dit moeilijk? Maak dan gebruik van een foundation penseel.

Gaat het jou nu lukken om foundation aan te brengen?

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.