Hoe kun je het beste foundation aanbrengen
Hoe kun je het beste foundation aanbrengen
Make-up artikelen
Lillian Nelissen
Make-up artikelen
1 min
0

Hoe kun je het beste foundation aanbrengen

1 min
0
Foundation aanbrengen moet je leren. En ook hiervoor geldt weer: oefening baart kunst. Dus ga  voor een spiegel zitten en ga eens lekker oefenen. Als je de richtlijnen in onderstaand artikel een beetje volgt zal je zien dat het hoe langer hoe beter wil lukken .Hieronder volgen enige tips bij het aanbrengen van je eigen foundation en BB Cream. Na het reinigen van het gezicht met een reinigingsmilk en het opbrengen van je dagverzorging (die je even de tijd moet gunnen goed in de huid te laten trekken anders gaat de foundation vlekken) is het tijd voor je make-up.J e kunt een foundation altijd het beste opbrengen met een foundation penseel dan wordt het een mooi egaal geheel. Gebruik nooit te veel foundation en kies voor je eigen huidskleur, niet donkerder! Je hoeft dan je foundation ook niet uit te wrijven in de nek omdat het de juiste kleur is. Het beste kun je kiezen voor een minerale make-up. Dit verstopt de huid niet en verzorgd deze zelfs. YoungBlood Liqud Mineral Foundationis een vloeibare foundation met als basis diepzee water en bevat extracten metherstellende, vochtherstellende en anti-aging eigenschappen.

Deze Foundation geeft een natuurlijk, dekkend resultaat en houdt de huid de hele dag stralend met een gezonde uitstraling.

BB CREAM


Dit is een zeer goed alternatief voor de dames die geen make-up willen, of weinig tijd hebben. Deze crème is zoals het woord al zegt een dagcrème waarin een gekleurd poeder is opgenomen. Youngblood Mineral Radiance Moisture Tint geeft een zeer lichte dekking en heeft een hydraterende en beschermde werking tegen invloeden van buitenaf. De huid wordt gehydrateerd, voelt comfortabel aan en krijgt een frisse, gezonde uitstraling. Bevat een groene algsoort die de droge huid voedt, waardoor de huid gladder en soepeler aanvoelt.

Makkelijk aan te brengen door met de vingertoppen net zoals een dagverzorging in te smeren op het gelaat. Vind je dit moeilijk? Maak dan gebruik van een foundation penseel.

Gaat het jou nu lukken om foundation aan te brengen?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën