Met beautyfood je huid beschermen
Met beautyfood je huid beschermen
03 juni 2014 
0 min. leestijd

Met beautyfood je huid beschermen

De overvloed van de zomer: fruit!

In de zomer kun je natuurlijk heerlijk profiteren van al het zomerfruit dat er te krijgen is.

Fruit is gezond omdat het onder meer veroudering afremt. Door veel fruit te eten blijf je er letterlijk langer jong uitzien.

Een bekende stof in fruit, wat huidveroudering betreft, is ellaginezuur. Vooral frambozen, aardbeien bosbessen en granaatappels bevatten ellaginezuur. Een zuur dat de huid jong houdt door de afname van het bindweefsel tegen te gaan, waardoor de huid soepeler en elastischer blijft. Ellaginezuur remt ook de veroudering van de huid door het DNA in de huidcellen tegen zonlicht te beschermen.

Maak met fruit een heerlijke smoothie!

smoothie zomerFrisse Blozende Zomer Smoothie:

Recept:

  • 6 aardbeien
  • Handje bevroren blauwe bessen en frambozen,
    die zijn lekker koud zodat je smoothie dat ook wordt.
  • Scheutje amandelmelk
  • Eventueel wat honing

Alles in de blender, shaken, drinken en genieten!

 Wil je meer recepten van heerlijke smoothies? e-book cover 10 groene smoothies

Download hier gratis het e-book met 10 overheerlijke smoothies!

 

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.