Vrije radicalen, anti-oxidanten & rimpels
Vrije radicalen, anti-oxidanten & rimpels
21 augustus 2014 
2 min. leestijd

Vrije radicalen, anti-oxidanten & rimpels

Is er een verband?

Ja die is er zeker!

Nog niet zo lang geleden heb ik een blog geschreven over wat vrije radicalen en anti-oxidanten nu precies zijn. Een opfrisser vind je bij deze link https://puurhuid.nl/antioxidanten-en-vrije-radicalen-wat-zijn-het-toch/

Anti-oxidanten en rimpels

Het verhaal begint bij vrije radicalen. Dit zijn de schademakers voor onze huid. Neem bijvoorbeeld te veel en onbeschermde zonnestralen, roken, ongezond eten en stress. Voor deze schademakers hebben we dus anti-oxidanten nodig.

Anti-oxidanten gebruiken is een absolute pre in huidverjonging. Dit omdat ze de cellen beschermen tegen vrije radicalen zoals bijvoorbeeld zonlicht. Voorbeelden hiervan zijn vitamine A, C en E. Deze vitaminen beschermen niet alleen, maar ze zorgen er ook voor dat de huid meer weefsel gaat aanmaken en nieuwe cellen. De huid word dus actiever gemaakt en zo word de huid geholpen bij het herstelproces. Omdat de huid constant vervelt en zich vernieuwd is dit dus erg belangrijk.

Anti-oxidabten in huidverzorgingsproducten

pascaud innovative serumOok de verzorgingsproducten bij Puur Huid zitten vol met anti-oxidanten. Het Innovative Serum word onder de specialisten ook het ‘Vitamine C serum’ genoemd vanwege de hoge dosis vitamine C. Dit werkt oplichtend op pigmentvlekken, dus ook goed voor zonbeschadigde huiden. En het werkt sterk verjongend omdat het ook de aanmaak van collageen stimuleert.

Pak eens de 24 Ampullenkuur. Zit onder andere Vitamine A/Retinol in. Een sterk anti-oxidant omdat het de aanmaak van nieuwe cellen bevordert en het helpt bij huidherstel.

Rook je? Dan is het juist goed om te beginnen met een goede Deto-X om alle afvalstoffen af te gaan voeren. En daarna de Collastim en Vitamine C te gaan gebruiken. Door het roken breek je heel veel vitamine C af, waardoor dus ook je collageen in de huid vermindert. Gevolg.. eerder rimpels. En die willen we juist niet! Collastim is een supplement die glucosamine bevat. Een bouwstof voor je collageen. En die Vitamine C heb je daar weer bij nodig om dat proces op en top te laten verlopen. En laat het nou zo zijn dat je daar ook wel wat extra van kan gebruiken.

Zo zitten er in alle producten anti-oxidanten die jou op deze manier helpen bij het behouden van jouw mooie en pure huid.

Anti-oxidanten in voeding:

Wil je thuis wat extra’s doen? Of een gezonde start van de dag maken? Maak dan eens een groene smoothie! Super gezond, bomvol anti-oxidanten en zo kan jij de dag goed tegemoet gaan.

Groene smoothie:

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gram spinazie
  • 1 avocado, het vruchtvlees
  • 2 sinaasappels, geschild en pitten verwijderd
  • 7,5 gram basilicum
  • 7,5 gram munt
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 1 glas water

e-book cover 10 groene smoothiesWil je meer groene smoothies, download dan 10 groene smoothies  recepten.

Enjoy!

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.