Pascaud WINACTIE: Wat dacht je van een LUXE OVERNACHTING
Pascaud WINACTIE: Wat dacht je van een LUXE OVERNACHTING
03 augustus 2015 
1 min. leestijd

Pascaud WINACTIE: Wat dacht je van een LUXE OVERNACHTING

Nu zijn we al aan het genieten van het heerlijke weer, bbq-en, de natuur en genieten van vrienden en familie. Om dat heerlijke genieten nog langer vast te houden, hebben we samen met Pascaud een super WIN ACTIE geregeld.

Wat dacht je van een luxe overnachting met ontbijt in het schitterende terhills Hotel in Maasmechelen, een Pascaud gezichtsbehandeling en een VIP pas om met korting te shoppen in Designer Outlet Maasmechelen Village voor 2 personen.

Bij aankoop van de volgende producten vullen we een voucherin met jouw naam en begin oktober wordt de winnaar getrokken.

Bij de volgende producten maak je kans:

De Pascaud Starterskit – Je huid weer in balans

pascaud starter-kitHiermee heb je een perfecte basisverzorging voor de buitenkant en binnenkant. Geschikt voor alle huidtypen.

  • Cleanser, milde reinigingsemulsie
  • Vernix Caseosa, dag- & nachtcreme
  • Deto-X, kuur voor lichaamsreiniging
  • Synflor Forte, vor een goede darmflora

Lees hier alles over de Pascaud Starterskit.

Pascaud 3-Lite – Lichttherapie voor thuis

pascaud3-lite3-Lite is een handzaam en draadloos lichttherapie apparaat voor thuis. Eén apparaat met 3 verwisselbare koppen.
Om de huid zelf te verjongen.

Lees hier alles over de Pascaud 3-Lite.

 

Pascaud Innovative ll serum – Huidverjongend serum

Pascaud Innovative llPascaud Innovative ll is een zeer hooggeconcentreerd huidverjongend serum met maar liefst 79 procent hoog
werkzame vitamine C!

Lees hier alles over het Innovative ll serum

 

Zie jij jezelf hier al heerlijk genieten 🙂

pascaud win actie

Mocht je vragen hebben over de producten of winactie, dan kun je mij altijd bereiken op 040-2810404.

We wensen je veel win geluk!

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.