Wat is de beste gezichtcrème voor jouw huid?
Wat is de beste gezichtscrème?
Huidverzorgings producten artikelen
Lillian Nelissen
Huidverzorgings producten artikelen
3 min
2

Wat is de beste gezichtscrème?

3 min
2

De keuze is reuze! Wat is voor jou nou de beste gezichtscrème?

Hieronder zie je 5 basis voorwaarden waar jou beste gezichtscrème aan moet voldoen:

 1. Minerale olie
  Als je je crème gaat uitzoeken is het belangrijk dat je erop let dat er geen minerale oliën in zitten. Deze maken je huid namelijk lui waardoor die droger word en dat is zeker NIET de bedoeling.
 2. SPF in je crème
  Van maart t/m september is het altijd belangrijk dat je een crème hebt met SPF. De zon is oorzaak nummer 1 van huidveroudering. Dus zit deze niet in je crème, gebruik dan een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 eroverheen.
 3. Huidtype
  Verder is het belangrijk om te weten welk huidtype je hebt. Want je wilt dat je huid verbetert wordt. Dus de beste gezichtscrème voor jou is altijd een crème die aangepast is op je huidtype. Weet je niet welk huidtype je hebt, kom dan langs voor een kennismakingsbehandeling met hightech huidscan.
 4. Werkstoffen
  Je wilt niet dat je huid alleen maar vet gehouden wordt en dat de crème fijn aanvoelt. Je wilt dat je crème je huid gaat beschermen, herstellen en verbeteren. Daarom hebben wij voor de huidverbeterende merken Pascaud, Murad, MeLine en La Colline gekozen. Deze zorgen er beiden voor dat je huid verbetert en verjongt.
 5. Wensen
  Wat wil je zelf aan je huid verbeteren? Wil je dat je huid minder trekkerig aanvoelt, wil je aan je rimpels werken, minder pigmentvlekken heeft of dat je huid weer steviger aanvoelt. Pas dan daar je crème op aan.

Hieronder vind je een lijst van crèmes die en goed aansluiten op je huidtype en wensen en van de beste kwaliteit zijn:

Beste gezichtscrème voor een vochtarme huid:

Je huid voelt trekkerig aan na het douchen. Vocht, vocht, vocht, dat is wat deze huid nodig heeft.

beste gezichtscreme vochtarme huid

Heb je een vochtarme huid, die ook droog is dan is de La Colline Moisture Boost crème heel geschikt. Deze is lekker vol van structuur en geeft je huid  een verzadigd gevoel zodra je deze aanbrengt.

Beste gezichtscrème voor meer stevigheid:beste gezichtscreme voor meer stevigheid

Een huid die wat meer verslapping heeft, of wat stevigheid mist, is een huid die de La Colline Vital lijn goed kan gebruiken. Deze crème maar ook het serum zorgen allebei voor een lifting van je huid en geeft je huid een mooiere teint. En deze lijn is ook heel geschikt voor een gevoelige huid. Mocht je huid nou wat droger zijn, er is ook een extra volle versie van deze crème.

beste gezichtscreme tegen rimpelsBeste gezichtscrème tegen rimpels:

Deze heeft de La Colline Matrix nodig. Deze lijn zorgt ervoor dat de huid dikker word en vult de rimpels op. Klinkt dat niet als muziek in de oren! Daarnaast hydrateert die ook nog eens. Ook van deze crème heb je een luchtige en een extra volle versie, heerlijk voor de koudere dagen of nachten

Beste gezichtscrème voor pigmentvlekken:

Die vervelende ontsierende vlekken. Het belangrijkste is om een SPF te gebruiken, het hele jaar door. Dus als deze niet in je dagcrème zit, dan eroverheen aanbrengen. De MeLine lijn werkt heel goed tegen pigmentvlekken. Ze worden lichter en soms gaan ze zelfs helemaal weg.

beste gezichtscreme huidverjongingBeste gezichtscrème voor als je het beste wilt om je huid te verjongen:

Wil je de crème de la crème dan ga je voor de La Colline NativAge crème. Deze crème zet alle negatieve stoffen om in voedingsstoffen (dus ook heel mooi voor een gestreste huid). De huid krijgt minder rimpels, voelt steviger aan en ziet er stralender uit.

Natuurlijk is iedere huid verschillend dus als je meer vragen hebt of je wilt dat wij er eerst naar kijken, kom dan even langs in de salon en dan kunnen we je verder helpen. Ga je nu meteen aan de slag met de producten, dan wens ik je heel veel plezier er van!natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën