Weer een GLOWING huid met de Synature behandeling
Weer een GLOWING huid met de Synature behandeling
15 september 2020 
1 min. leestijd

Weer een GLOWING huid met de Synature behandeling

Na de zomer en mijn vakantie in Portugal zijn er opeens een aantal pigmentvlekjes ontstaan. Ondanks dat ik me altijd goed bescherm tegen de zon heb ik snel last van pigmentatie in mijn gezicht.
En als je oneffenheden hebt in je gezicht zie je er meteen ouder uit. Ik ben dan nu wel 40 jaar, maar ik heb toch liever dat ze me nog iets jonger schatten 😉

Ook ziet mijn huid er een beetje vermoeid uit.
Het afgelopen half jaar heb ik te weinig me-time genomen om mijn huid een boost te geven met een behandeling.
Naast dat dit mijn huid goed verzorgd, verstrakt en lift is het ook echt een relax moment.

Dit is iets wat we de laatste tijd ook meer in de salon horen van klanten. Dat ze toe zijn om aan zichzelf te werken en zichzelf me-time gunnen.

Daarom heb ik zitten denken welke behandelingen en producten het beste zijn om mijn en jouw huid weer te laten stralen en verjongen?

Samen met de ons huid expert team heb ik een programma samengesteld om je huid  egaler te maken, te liften en een uitgeruste glow te geven!

Het najaar is een ideaal seizoen om je huid te laten stralen en te verjongen.

Zelf  heb ik de eerste behandeling, de Pascaud Synature behandeling al gehad.
Verschillende peelings worden gecombineerd voor een intensievere werking. In combinatie met dé nieuwste manier van micro-needling voor fantastisch resultaat. De micro naaldjes worden uit een zeespons gehaald.

Je voelt bij deze behandeling dat er wat gebeurd met de huid, je voelt het tintelen en prikkelen, maar het is niet pijnlijk.

Bekijk hier de video van de Pascaud Synature behandeling:

Na de behandeling krijg je de Pascaud Synature Home Kit mee voor thuis.
Hier zitten de Pascaud Cleanser, Innovative Serum, Pascaud UV Defense en de Pascaud Repair crème in.
De Pascaud Home Kit zorgt ervoor dat je huid snel herstelt en werkt nog extra op de pigmentvlekjes, egale huid en huidverjonging.

In onderstaande video leg ik precies uit hoe je de producten kunt gebruiken:
Ik heb de video opgenomen in mijn badkamer 🙂

Heerlijk om mezelf dit te gunnen.

Wil je meer weten over over het GLOW & LIFT programma met grote korting? Bekijk hier alles over het GLOW & LIFT programma.

Wil je alles weten over de Synature behandeling.

Doe jij met mij mee zodat we samen stralend het najaar ingaan?

Ik gun jou ook een gelifte en stralende huid ❤

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.