11 Stappenplan voor een mooie en stralende huid
11 Stappenplan voor een mooie en stralende huid met de feestdagen
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
8 min
5

11 Stappenplan voor een mooie en stralende huid met de feestdagen

8 min
5

Vrouwen een mooie en stralende huid bezorgen is ons vak. In de schoonheidssalon doen we alles aan huidverbetering en huidverjonging. Maar we kunnen het niet alleen, we hebben jou inzet nodig voor een mooie, stralende huid.

Bij ons kom je namelijk één keer in de 4-6 weken. Maar thuis kun je je huid 2x per dag verzorgen en verbeteren. Dat geeft pas schoonheid!

Met deze simpele stappen kun je er op een natuurlijke manier stralend uitzien.

Het 11 stappenplan voor een mooie en stralende huid:

Hoe meer stappen jij gaat volgen, hoe stralender jouw huid gaat worden!

Je hoeft dit stappenplan niet alleen voor de feestdagen te gebruiken, het kan voor ieder feestje, of zelfs het hele jaar door.

Stap 1 Water en citroen stappenplan stralende huid water en citroen

Een vliegende start van de dag met water en citroen.

Wat een super begin van de dag is, is om te beginnen met een glas water met citroen. Dat heeft een positief effect op je gehele gezondheid.

Na het opstaan begin je de dag met 2 glazen lauw water met een halve citroen uitgeperst.

De verfrissende smaak zorgt ervoor dat je goed wakker wordt, het stimuleert de spijsvertering en het ontgift je lichaam en bovendien zitten citroenen vol met vitaminen en mineralen. Als je het een tijdje probeert, dan wil je waarschijnlijk niet zonder meer.

Stap 2 Beautysupplementen

Onze huid verzorgen is belangrijk, dat weten we allemaal.

En dat onze huid ook verzorgd moet worden aan de binnenkant is ook bekend. Echter, er zitten tegenwoordig veel minder vitamines en mineralen in onze voeding dan we nodig hebben. Daarom adviseren wij een extra aanvulling voor je huid met de Pascaud Cosmeceuticals.

Want als onze huid niet genoeg krijgt via de voeding dan zal dat via supplementen toch binnen moeten komen want ons lichaam en de huid heeft het wel nodig. Krijgt het niet voldoende binnen dan zal het je reserves op gaan vreten waardoor je eerder moe of zwaarder qua gewicht wordt.

Wil je meer bereiken met je huid en/of je energieker voelen ga dan zeker voedingssupplementen nemen.

De belangrijkste voedingssupplementen voor een stralende huid:gezichtsgymnastiek banner1

Vitamine C
Vitamine C werkt als antioxidant en stimuleert de aanmaak van collageen, zodat je een stevigere huid krijgt en minder rimpels. En het zorgt voor meer weerstand.

Omega 3 & 6
Omega 3 & 6 zijn ‘essentiële vetzuren’. Dat betekent dat het lichaam niet zonder deze vetzuren kan, alleen kan het lichaam deze zelf niet aanmaken dus zal je ze via je voeding moeten binnen krijgen, of via supplementen.
Werking: het zorgt er ook voor dat je talg/vet in balans komt, dus dit is goed voor een droge en voor een vette huid.

Glucosamine
Glucosamine is een aminosuiker, een bouwstof om collageen op te bouwen in de huid maar ook voor hyaluronzuur (vocht in de huid) heel belangrijk. Deze stoffen zijn weer belangrijk voor opbouw van kraakbeen, bot en andere bindweefsels. Maar het gaat ook ontstekingen tegen en zorgt ervoor dat je huid snel geneest bij wondjes.

Stap 3 Reiniging

De basis van goede huidverzorging…

Om een zo mooi mogelijke huid te hebben en te houden is het heel belangrijk de huid iedere dag opnieuw vooral goed te reinigen.

Waar je vaak niet bewust van bent; alleen al door blootstelling aan de lucht, transpiratie, talg en de invloeden van buitenaf, vervuilt je huid.

Dit reinigen moet eigenlijk een vast ritueel zijn of worden in je dagelijkse huidverzorging.

Als dankbare reactie daarop zal de huid er frisser en gezonder gaan uitzien.

Ik heb een video voor je opgenomen waarin ik vertel waarom het zo belangrijk is dat de huid gereinigd wordt. En ik vertel je hoe je kunt testen dat het echt nodig is om je huid te reinigen en geloof me dat wil je eigenlijk niet zien… Bekijk hier de video:

Extra tip:
Gebruik de Pascaud Cleanser als je op een makkelijke manier je huid wilt reinigen, het is namelijk een 3 in 1 reiniging. Dus milk, lotion en oogmake-up remover in één.

Neem je er wel de tijd voor, begin dan met de oogmake-up remover. Doe deze op een watje en wrijf van binnen naar buiten je make-up eraf. Neem dan de reinigingsmilk en verdeel deze over je gezicht, spoel deze af met water en ga hierna nog met een watje met lotion over heel je gezicht.

Stap 4 Peeling

stappenplan stralende huid peelingBij huidverjonging en huidverbetering is het belangrijk dat de celdeling in de huid gestimuleerd wordt zodat de huid meer cellen gaat aanmaken. Meer cellen betekent ook meer collageen. Gedurende het ouder worden vertraagt immers de celdeling dat leidt tot meer zichtbare lijntjes, en een grovere, doffe huidstructuur. De huid gaat zich ouder gedragen, en dat wordt zichtbaar en voelbaar.

Een belangrijk voordeel daarvan is dat je huid veel meer profiteert van verzorgingsproducten zoals dag- en nachtcrèmes, serums, en voedende en hydraterende maskers. De werkstoffen uit deze producten komen sneller en dieper in de huid. Zodat de huid maximaal kan profiteren van de werkstoffen.

Peelings zijn ideale producten om thuis te gebruiken. Zeker 1 keer per week als je een gevoelige huid hebt, een normale huid 2x en een vette huid mag zelfs 3x per week.

De La Colline Bio Modelling Peel is een zachte peeling voor de gevoelige huid.

De Pascaud Salicylic Exfoliator is een peelinggel met korreltje voor de normale en vette huid.

Stap 5 Masker

Een masker werkt als een beautyflash voor je huid. In korte tijd krijgt je huid veel werkstoffen waardoor deze er direct stralender uitziet.

Gebruik een masker 1-3 keer in de week. Of in een kuurtje van een week voor de feestdagen-feestje elke dag.

Extra tip:

Wil je je huid een Beauty Flash geven, gebruik dan het La Colline Advanced Vital Mask.

Is je huid trekkerig en vochtarm, gebruik dan het La Colline Dynamic Hydration Mask. Dit masker heeft een ‘plumping’ werking.

Wil je echt uitpakken voor de feestdagen, gun jezelf dan een masker kuur met de La Colline Skin Ology. Dit is een kuur om de huid op te lichten, te verjongen en voor meer energie.

Stap 6 Oogproducten

stappenplan stralende huid oogproductenJe ogen zien andere het eerst. Stralen je ogen niet, dan krijg je al vlug de vraag of je moe bent.

De huid rondom de ogen is dun en kwetsbaar.

Geef je huid specifieke werkstoffen en rimpeltjes en donkere kringen worden verminderd.

En slaap voldoende, ’s nachts worden afvalstoffen afgevoerd, waardoor je minder last van wallen hebt.

Gebruik een oogserum en oogcrème dagelijks ’s ochtends en ’s avonds.

Extra tip:
Helemaal fan ben ik van de La Colline Eye Lift Essence. Dit is een oogserum dat als een strijkijzer werkt. Direct worden lijntjes glad gestreken.

Breng na het oogserum een oogcrème aan als je wilt werken aan oogrimpels en de huid wilt voeden.

Of breng een ooggel aan als je wilt werken aan donkere kringen en vochtwallen.

Stap 7 Serums en kuren

Verwen je huid ’s ochtends en `s avonds met een serum.

Een serum bevat heel veel werkstoffen werkt in de onderste huidlagen. Het is dan ook een echte probleemoplosser en verwennerij voor de huid.

Gebruik altijd een serum voor het ‘probleem’ dat je als eerste wilt aanpassen.

Heb je een vochtarme huid, dan ga je voor het Pascaud Hydrating Serum. Wil je meer aan de versteviging werken van de huid, dan kies je voor de La Colline Advanced Elixir Serum.

Extra tip:
stappenplan stralende huid la colline cell rechargeWil je het beste van het beste en je huid haar energie uit haar jongere jaren weer terug geven, doe dan een kuur met de La Colline Cell Recharge. Je zult zeker meer complimenten krijgen met de feestdagen!

Stap 8 Crème

In de laatste fase van je gezichtsverzorging, breng je ‘s ochtends en ‘s avonds een heerlijke crème op je gezicht.

Een crème voedt en beschermt de huid. Gebruik het altijd aangepast aan jouw huidtype en wat je wilt verbeteren aan je huid.

Extra tip:
Heb je een vochtarme huid dan is de La Colline Rich Hydratation Cream een aanrader.

Is je huid iets gevoelig en/of geïrriteerd dan is de Pascaud Repair crème aan te bevelen.

Wil je dat rimpels verminderen, dan kun je de La Colline Matrix Cream gebruiken.

En wil je het beste van het beste voor huidverjonging, ga dan voor de La Colline NativAge crème. Deze zorgt ervoor dat alle negatieve stoffen worden omgezet in positieve stoffen voor je huid. Dus hoe meer stress, hoe meer effect je zult zien.

Stap 9 Detox Je Huid Dag

stappenplan stralende huid detox‘Detox’ betekent ontgiften, ontzuren of ontslakken. Het reinigen van je lichaam van binnen en van buiten om afval-, en gifstoffen kwijt te raken. Deze krijgen we binnen door ongezonde voeding, stress, milieuvervuiling, medicijnen, chemicaliën, producten via de huid. Een deel van deze gifstoffen verwijderd ons lichaam zelf weer maar doordat we er tegenwoordig te veel van binnen krijgen hopen gifstoffen op waardoor de werking van onze organen verslechtert en er allerlei klachten kunnen ontstaan.

Door 1 dag te gaan ‘detoxen’ verwijder je gifstoffen uit je lichaam. En zal je huid meer gaan stralen.

Bekijk hier de recepten voor jouw Detox Je Huid Dag voor één dag maar als het je lukt, mag je het natuurlijk meerdere dagen doen. Pak nu ook echt je agenda en plan deze detox dag. Je zult achteraf blij zijn 🙂

Stap 10 Relaxen

Zorg voor voldoende ontspanning!

Stress is niet goed voor je huid. Maar stress verminderen gaat niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig helpen alle kleine beetjes. Doe een keer een beauty avond met een heerlijk bad en masker. Even me-time is belangrijk!

Wil je nog meer ontspanning, spreek dan een behandeling bij ons af.

Je kunt harstikke veel doen om zelf je huid te verbeteren en zelfs te verjongen. Maar wil je meer bereiken dan kan een salonbehandeling heel veel extra resultaat geven voor de huid.

De 2 aanraders van behandelingen:

PascaudWave met Radiofrequentie is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur.

Klik hier als je meer wilt weten over Radiofrequentie.

De La Colline gezichtsbehandeling, ervaar unieke welness met zichtbare anti-aging resultaten.

Klik hier als je meer wilt weten over de La Colline gezichtsbehandeling.

Stap 11 Hou van jezelf

stappenplan stralende huid detoxHoe zie jij jezelf? Vind je jezelf mooi?

We vinden de buitenkant erg belangrijk. Maar wat maakt iemand nu zo dat we diegene mooi vinden?

Een gladde huid en een goed figuur vinden we meestal belangrijk. Maar dan hoeven nog niet iemand mooi te vinden.

We vinden meestal pas iemand echt mooi als diegene straalt. Dan heeft diegene een stralende lach, stralende ogen en zelfvertrouwen. Die uitstraling maakt je pas aantrekkelijk!

En dat bereik je vaak door goed in je vel te zitten en hoe meer je jezelf mooi vind, des te meer andere je mooi vinden.

Misschien is het beter als dit stap 1 is. 🙂

Als je al deze stappen volgt, zal je huid stralen tijdens de feestdagen, en nog lang erna!

ACTIE KENNISMAKINGSBEHANDELING:

Wil je weten welke huidverzorging, beautysupplementen of behandeling voor jou het beste zijn om een mooie, gezonde en stralende huid te krijgen of te behouden? Maak dan vandaag nog een afspraak voor hele aantrekkelijk kennismakingsaanbieding.

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Reacties
Categorieën