Beste huidverzorging tijdens de wintersport
Beste huidverzorging tijdens de wintersport
Huidverbetering artikelen
Lillian Nelissen
Huidverbetering artikelen
2 min
0

Beste huidverzorging tijdens de wintersport

2 min
0

Lekker op wintersport vakantie! Maar je wilt geen droge, schilferige en rode huid? Lees dan snel de volgende tips hoe je je huid het beste kunt verzorgen tijdens de wintersport vakantie.

Ontwijk je binnenkort de carnaval en ga je lekker op de ski’s staan? Heerlijk! Ik geef je groot gelijk 😉

Maar net zoals met je zomervakantie is het tijdens de wintersport ook heel erg belangrijk om goed op je huid te letten.

Beste huidverzorging tijdens de wintersport

Tip 1: Zon, zon, zon

pascaud uv defenseJep, ook al is het geen zomervakantie dan nog is het belangrijk om op je zonbescherming te letten. Bijvoorbeeld, UV Defense. Hele fijne dagcrème en heeft ook nog eens een hoge beschermings factor. Ideaal lijkt mij zo. Heb je behoefte aan een wat vollere dagcrème, dan kan je deze ook daar overheen aanbrengen.

Zonbescherming, check!

Tip 2: Oogcrème

Huh, oogcrème? Jazeker. Ik ga er vanuit dat je een zonnebril op hebt tijdens het skiën, maar toch kan het licht dan alsnog erg fel zijn. En van met je ogen knijpen krijg je ook weer eerder lijntjes, dus hop, smeren!

Als ik je mag adviseren dan zou ik het de Eye Lift Essense pakken, met de Vital Eye Cream. Deze twee samen zorgen ervoor dat lijntjes worden vermindert en dat de huid rondom je ogen steviger word. Lijkt mij een goed duo:)

Tip 3: Volle crème

Omdat het koud is op de wintersport is het heerlijk voor je huid als je een volle crème aanbrengt. Gebruik geen gelcrème, want omdat het vriest kan anders het water in de crème bevriezen en dat is niet goed voor je huid.

Wat wel heel fijn aanvoelt is een crème met Shea Butter, zoals de La Colline Rich Hydratation. Het laat net een laagje achter op je huid dat beschermt.

Tip 4: Hydraterend Mask

la colline cellular_hydration_maskOok hydrateren is erg belangrijk want je huid krijgt wat te voortduren daar in die sneeuw. Ideaal zo’n masker dan! We hebben keuze uit twee masker. Het Hydrating Mask van Pascaud, of het Hydrating Mask van La Colline. Kun je nog kiezen ook!

Het masker van Pascaud werkt ook sterk kalmerend omdat het menthol bevat, en het masker van La Colline zorgt er naast een goed vochtgehalte ook voor dat je huid wat voller word. Aan jou wat je belangrijk vindt.

Beiden hydraterende maskers kun je opdoen in plaats van de nachtcrème. En tijdens zo`n intensieve week mag je het gerust 3-4 keer opbrengen.

Tip 5: Mesotherapiemesotherapie behandeling eindhoven huidverjinging

Een behandeling op de wintersport? Nee hoor! Gewoon weer als je thuis bent:) We willen je huid natuurlijk weer zo snel mogelijk in topconditie brengen dus hiermee gaan we die een goede boost geven.

Dat doen we door zoveel mogelijk vitaminen en mineralen in je huid te brengen zodat die alles weer goed is aangevuld. Daarnaast zit er in deze cocktail ook Hyaluronzuur wat er voor zorgt dat je vochtgehalte weer goed op peil word gebracht. Eenmaal de behandeling gedaan, kunnen we weer verder gaan waar we gebleven waren!

Lees hier alles over de Mesotherapie behandeling.

Wil je nog meer tips hebben over wat je de beste huidverzorging tijdens de wintersport is? Reageer dan hieronder, dan help ik je verder.

Een laatste tip die ik niet kan weglaten:

GENIET!

Bekijk hier alle producten die goed zijn voor de droge huid in de winter.

Reacties
Categorieën