Boost Your Energy! Met gratis e-book.
Boost Your Energy! Met gratis e-book.
12 september 2013 
1 min. leestijd

Boost Your Energy! Met gratis e-book.

Reflections… Light Up Your Energy!

Na de zomer, waarin we heerlijk op vakantie zijn geweest, de batterijen weer hebben opgeladen, bereiden we ons voor op de donkere dagen.

De energie die de zomer ons gebracht heeft, willen we zo lang mogelijk vast houden, het voelt goed, meer kracht, meer uithoudingsvermogen.

Het licht van de zon heeft ons energie gegeven. De meeste van ons hebben al plannen gemaakt om de agenda beter te beheren of misschien meer batterij oplaadruimte in te plannen.

Bij Puur Huid staat het de komende maanden in het teken van Reflections.

Tijdens de maanden september, oktober en november hebben wij allerlei acties om jou te laten stralen vanuit je natuurlijke schoonheid!

Zo hebben wij een speciale ‘Boost Your Energy’ behandeling samengesteld. Het is een gezichtsbehandeling die jou en je huid meer energie geeft. Een behandeling die bestaat uit:

  • Reiniging
  • Led therapie
  • Fruitzuur peeling
  • Anti-rimpelmassage
  • Liften en verstevigen met de PascaudLite
  • Hydrating Mask met Eye pads
  • Naverzorging met serum, oog- en lipverzorging en crème

90 Minuten normaal 175,00, nu voor 146,00
‘Boost Your Energy kuur’
3 Boost Your Energy behandelingen 438,00
Nu met GRATIS Lipcontrol en Retinol ampul twv 37,50

Deze actie is alleen geldig in september, oktober en november 2013. Wil je deze behandeling afspreken bel dan 040-2810404 of mail info@puurhuid.nl.

In oktober geven wij 10 % korting op alle Pascaud serums en ampullen.

En in november brengen we het licht bij jou thuis. Met de Pascaud 3-Lite kan jezelf je huid verjongen met LED licht. Hierbij krijg je in november de Pascaud Travel Set gratis, t.w.v.  60,95.

De serums, ampullen en de 3-Lite zijn bij Puur Huid te verkrijgen of in de webwinkel.

zon herfst vrouwGeniet van de herfst!

We kunnen nog even de laatste zonnetstraaltjes mee pikken. De blaadjes zullen langzaam verkleuren, naar die schitterende kleuren rood, geel en oranje. Ik heb al zin in de heerlijke boswandelingen met de knisperende blaadjes onder je voeten.

Bekijk hier het e-book Reflections …. Light Up Your Energy.

Vol met tips, acties en nieuwe Pascaud body producten.

Hoe laad jij je energie op in de herfst?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.