Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid gezien bij Lifestyle Xperience RTL4
Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid gezien bij Lifestyle Xperience RTL4
28 oktober 2014 
0 min. leestijd

Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid gezien bij Lifestyle Xperience RTL4

Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid is gevraagd om over huidverjonging te vertellen in het RTL 4 Lifestyle Xperience televisie programma.

LifestyleXperience is het actuele programma dat altijd “out of the box” denkt, met spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics.

Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging

Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging dus kreeg ik vragen als welke behandelingen werken voor huidverjonging, is een anti-rimpel crème niet voldoende, komen er ook mannen in de salon. En Lillian geeft tips wat je goed kunt doen als je de huid wilt verjongen.

We laten hierbij de PascaudWave behandeling zien om de huid te verstrakken.

Wil jij ook een natuurlijk jonger uiterlijk? Dan is de kennismakingsbehandeling interessant voor je.

Je krijgt een goed en eerlijk advies en je krijgt 2 huidverjongende behandelingen en dat voor een erg kleine prijs, lees er HIER alles over.

Dan laat Schoonheidssalon Eindhoven Puur Huid zien wat er mogelijk is op het gebied van anti-aging behandelingen.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.