Video blog: vanaf welke leeftijd ga je naar de schoonheidsspecialiste?
Video blog: vanaf welke leeftijd ga je naar de schoonheidsspecialiste?
23 september 2013 
0 min. leestijd

Video blog: vanaf welke leeftijd ga je naar de schoonheidsspecialiste?

Je kunt naar de schoonheidsspecialiste gaan voor een bepaald huidprobleem, zoals acne, couperose of pigmentvlekken. Of voor als je de huid wilt verbeteren en/of verjongen.

In deze video legt schoonheidsspecialiste Lillian Nelissen van schoonheidssalon Puur Huid uit vanaf welke leeftijd je naar een schoonheidsspecialiste gaat.

Ben je geïnteresseerd om je huid te verjongen, kijk dan eens naar de kennismakingsbehandeling van Puur Huid. Daar zit een hightech huidanalyse en een natuurlijke facelift behandeling bij.

Ga jij weleens naar de schoonheidsspecialiste?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Janine
Door

Janine

op 22 Oct 2014

Interesante video!

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.