Hoe het Pascaud anti-aging concept werkt
Hoe het Pascaud anti-aging concept werkt
17 februari 2015 
0 min. leestijd

Hoe het Pascaud anti-aging concept werkt

We gaan met het Pascaud anti-aging concept verder dan de gemiddelde schoonheidssalon. Het is mogelijk om zichtbare huidverjonging en huidverbetering in korte tijd te realiseren.

In deze video zie je het tuintje van Pascaud waarin wordt uitgelegd hoe de behandelingen en producten werken.

Er is een vergelijking met het verbeteren van je tuin. Welke stappen zijn nodig om de tuin maar óók je huid tot volle bloei te laten komen?

Mooi Oud Worden doen we niet alleen, maar doen we samen!

Het Pascaud anti-aging concept, oftewel de “Tuin” methode:


 wil je weten hoe wij jou huid kunnen verjongen? Spreek dan de kennismakingsbehandeling af. Hier zit een Hightech huidanalyse en een natuurlijke facelift behandeling bij.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.