Hoe vaak kun je het beste naar de schoonheidsspecialiste gaan?
Hoe vaak kun je het beste naar de schoonheidsspecialiste gaan?
10 maart 2014 
0 min. leestijd

Hoe vaak kun je het beste naar de schoonheidsspecialiste gaan?

Naar de schoonheidsspecialiste = even tijd voor je zelf

Naar de schoonheidsspecialiste kun je gaan voor de ontspanning, voor huidverbetering of voor een huidprobleem. In onderstaande video leg ik uit hoe vaak je het beste naar de schoonheidsspecialiste kunt gaan.

Wil je huidverbetering bereiken, dan kan ik zeker schoonheidssalon Puur in Eindhoven adviseren. We zijn helemaal gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering.

Wil jij je huid natuurlijk verjongen? Dan is de kennismakingsbehandeling iets voor jou. Dan krijg je een Hightech huidanalyse en een Natuurlijke facelift behandeling.

Hoe vaak ga jij naar de schoonheidsspecialiste?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.