Puur Huid genomineerd tot Beste Beautysalon van Nederland
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
4 min
0

Puur Huid genomineerd tot Beste Beautysalon van Nederland

4 min
0

Ik voel me zo trots, natuurlijk op ons top team, maar ook op mezelf. 18 jaar geleden begonnen in mijn ouderlijk huis, in mijn vaders kantoortje. En dan nu in zo’n prachtige schoonheidssalon met een succesvol huidverjongingsconcept.

En wat voelen we ons dankbaar. Bedankt lieve en leuke klanten waarvan er velen al heel lang en trouw bij ons komen. En bedankt jury, dat jullie dit vertrouwen aan ons geven! Wat een bekroning op ons werk.

Helemaal enthousiast voelde we toen we het nieuws kregen dat we behoren tot de Beste schoonheidssalons van Nederland en we hebben een vreugdedansje gedaan!

Toevallig had ik op de dag van de bekendmaking een training over dromen en leiderschap. En wel in het bijzondere DeLamar theater. En toen werd ik ook nog op het podium gevraagd om te vertellen over de nominatie. Iets dat ik normaal best spannend vind. Maar wauw wat voelde het goed om hier te staan. Dat ik mezelf in april helemaal op het podium zie staan om de award in ontvangst te nemen.

Daarna op internet gaan zoeken naar de beste gala jurk voor op het podium…😉 Oke eerlijk dat hadden we al heel vaak gedaan samen in onze pauze op zoek naar de mooiste galajurken.  Want stiekem hoopten en dachten we eigenlijk wel dat we genomineerd gingen worden.

Ik voel me zo trots, natuurlijk op ons top team, maar ook op mezelf.

18 jaar geleden begonnen in mijn ouderlijk huis in mijn vaders kantoortje. En dan nu in zo’n prachtige schoonheidssalon met een succesvol huidverjongingsconcept.

En wat voelen we  dankbaar. Bedankt lieve en leuke klanten waarvan al velen heel lang trouw bij ons komen.

En bedankt jury, dat jullie dit vertrouwen aan ons geven! Ik waardeer het enorm. Wat een bekroning op ons werk. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f41/1.5/16/1f451.png👑https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f41/1.5/16/1f451.png

Ik zal bij het begin beginnen; de inschrijving voor de Beste Beautysalon van Nederland

Een hele tijd ben ik onzeker geweest over mijn uiterlijk, omdat ik vroeger gepest ben. Dat onzekere gevoel heeft mij een enorme drive gegeven om anderen te laten inzien dat ze het waard zijn om te stralen. Doordat ik bij mezelf nu veel meer mooie dingen zie, voel ik me zelfverzekerd. Doordat ik me zelfverzekerder ben gaan voelen, heb ik me ingeschreven voor de Beauty Award, voor Beste schoonheidssalon van Nederland.

De volgende stap; het boek.

Dit weten niet veel mensen maar bij inschrijving van de Beauty Awards moet iedere salon een boek inleveren met hierin allerlei informatie over de salon, op het gebied van marketing, visie, missie en kennis. Van deze presentatie hebben wij een feestje gemaakt door het boek te vullen met onze kijk, drive en een algeheel beeld geschept hoe de salon ervaren wordt door onze klanten. Het is een plaatje geworden. We hebben het boek opgestuurd met voor de jury heerlijk, gezonde chocolade truffels, die de klanten ook krijgen na de behandeling. En natuurlijk was het boek helemaal in Ibiza stijl.

Mystery Guest

Na de inschrijving en het opsturen van het boek is het afwachten… Er kan een mystery guest langskomen om de salon, medewerkers, behandelingen en service te beoordelen.

Hoe spannend is dat?! Natuurlijk doen we bij iedere klant ons uiterste best om alleen het beste aan te bieden en service met een glimlach maar om dan te horen dat er zomaar iemand ons komt beoordelen zonder te weten hoe en wanneer…ja dit heeft de nodige spanningen.

Toen was het moment daar, de mystery guest kwam ons een bezoekje brengen. Kristel heeft een Hightech huidscan en Pascaud gezichtsbehandeling gegeven. De dame in kwestie is zelfs even weg gedommeld tijdens de behandeling dus ik kan me voorstellen dat ze het als erg relaxed heeft ervaren. Na de behandeling kregen we te horen bij het afrekenen dat mevrouw de mystery guest was (dat is trouwens ook een top baan, behandelingen ondergaan bij de beste schoonheidssalons in Nederland, sign me up!). Gelukkig was alles eigenlijk helemaal gegaan zoals bij andere behandelingen, vlotjes verlopen met een tevreden klant in de stoel.

En het bewijs is er: WE ZIJN GENOMINEERD TOT BESTE BEAUTYSALON VAN NEDERLAND!

Volgende week heb ik nog een interview met de jury en dan is het afwachten tot april. En ja, dan pas horen wij of wij deze award weten te bemachtigen. Ik weet het, geduld is een schone zaak.

Speciaal programma om te Shinen Like A Star

Ik wil nog veel meer vrouwen helpen met een prachtige huid. Ik wil dat vrouwen iedere dag wakker worden en zich mooi voelen. Van binnen en buiten.

Maar mijn droom is uiteraard om samen met mijn top-team op het podium te staan om de Beauty Award in ontvangst te nemen. Als ik op dat podium sta ga ik shinen als een STAR. Een daarbij maak ik gebruik van onze unieke methode.

Deze unieke methode kan jij nu samen met mij gaan volgen. Want ik shine niet voor mezelf. Maar voor jou. Om een voorbeeld te zijn voor jou. En mijn droom is dat jij en al die andere vrouwen met me mee shinen. Jij bent het net zo waard als ik om er prachtig uit te zien, je zelfverzekerd te voelen en prachtige complimenten in ontvangst te nemen.

Lees hier alles over ons unieke programma om jou te laten shinen: https://puurhuid.nl/shine-like-a-star-programma/

Wat denk jij, worden we uitgeroepen tot beste salon van Nederland?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties
Categorieën