Wondermiddel voor lange wimpers
Wondermiddel voor lange wimpers
29 april 2020 
in Make-up
1 min. leestijd

Wondermiddel voor lange wimpers

Revitalash Advanced Eyelash Wimperserum
Droom je van dikke en lange wimpers en een adembenemende look?

Nummer 1 in de wereld onder de wimperserums! 

Het serum zorgt voor:

  • Verlengt de groeifase en daarmee ook de levensduur van je wimpers
  • Vollere en langere wimpers
  • Hydratatie voor de wimpers
  • Vermindert en voorkomt wimperverlies
  • Versterkt de wimpers
  • Glanzende wimpers

Slechts na een paar weken ogen je wimpers voller, gezonder en langer!

Ingrediënten:

  • BioPeptin Complex
  • Ginseng
  • Aminozuren en tarwe-eiwit

Gebruik:

Te gebruiken als kuur van 3 maanden. Voor langduriger en optimaal resultaat kun je het wimperserum blijven gebruiken.

 

Het indrukwekkende verhaal achter Revitalash:
RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen.

“Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers.” – Dokter Micheal Brinkenhoff

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
MichDoMyHair
Door

MichDoMyHair

op 10 Oct 2023

Ziet er leuk uit. Werkt het echt zo goed? Hoeveel klanten van de hoeveel zijn er tevreden? over als ik zo vrij mag zijn om het te vragen.

Puur Huid
Door

Puur Huid

op 11 Oct 2023

Bedankt voor uw vraag. Wij zijn zelf ook razend enthousiast over dit product! Dit is ook het nummer 1 wimperserum van de wereld. Door het complex aan aminozuren, vitaminen en peptiden, krijgen onze wimpers meer voeding, worden sterker, voller en langer.

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.