Perfect je eyeliner aanbrengen
Perfect je eyeliner aanbrengen
22 april 2020 
2 min. leestijd

Perfect je eyeliner aanbrengen

Vaak hoor ik dat dames het lastig vinden om de eyeliner mooi strak te zetten. Het beste is om te oefenen en nog meer te oefenen.

Eyeliner aanbrengen

Begin met een oogpotlood en ga voor de spiegel zitten. En trek vanaf het midden naar buiten een lijn en dan van binnen naar het midden. Wees niet bang om te proberen. Het voordeel van een potlood is dat je de lijn kan bijwerken met een penseel of kunt vervagen.

Als je dit goed lukt met een potlood kun je het proberen met een vloeibare eyeliner. Trek de eyeliner strak langs de wimper rand. en start aan de buitenkant van je oog als je een winged eye wil creëren. Mocht het niet meteen lukken om je eyeliner strak te zetten kun je altijd met een wattenstaafje wat bijwerken. Hoe vaker je oefent hoe makkelijker het gaat. Pas wel op met een strakke eyeliner en rimpeltjes! Een eyeliner trekt de focus op de ogen en met een wing ook naar de rimpeltjes. Heb je hier last van? Kies dan voor een potlood.

Wat is het effect van een eyeliner?

Een goed aangebrachte eyeliner laat de ogen spreken. Geeft de ogen meer uitstraling en kracht. Je kunt vaak kiezen voor zwart, blauw, paars of bruin. Heb je een feestje? Denk dan ook eens aan zilver of goud!

Eyeliner aanbrengen onder het oog?

Nee dat zou ik niet doen. Je kan wel met een bruin of zwart potlood een lijntje trekken. Dit kan onder het oog langs de wimper haartjes maar ook in je waterrandje (in het oog).

In deze video laat ik zien hoe je perfect je eyeliner aan kunt brengen:

Gebruik jij eyeliner?

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Wat is jouw favoriete oogschaduw?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.