Perfect je eyeliner aanbrengen
Perfect je eyeliner aanbrengen
Make-up artikelen
Lillian Nelissen
Make-up artikelen
1 min
0

Perfect je eyeliner aanbrengen

1 min
0

Vaak hoor ik dat dames het lastig vinden om de eyeliner mooi strak te zetten. Het beste is om te oefenen en nog meer te oefenen.

Eyeliner aanbrengen

Begin met een oogpotlood en ga voor de spiegel zitten. En trek vanaf het midden naar buiten een lijn en dan van binnen naar het midden. Wees niet bang om te proberen. Het voordeel van een potlood is dat je de lijn kan bijwerken met een penseel of kunt vervagen.

Als je dit goed lukt met een potlood kun je het proberen met een vloeibare eyeliner. Trek de eyeliner strak langs de wimper rand. en start aan de buitenkant van je oog als je een winged eye wil creëren. Mocht het niet meteen lukken om je eyeliner strak te zetten kun je altijd met een wattenstaafje wat bijwerken. Hoe vaker je oefent hoe makkelijker het gaat. Pas wel op met een strakke eyeliner en rimpeltjes! Een eyeliner trekt de focus op de ogen en met een wing ook naar de rimpeltjes. Heb je hier last van? Kies dan voor een potlood.

Wat is het effect van een eyeliner?

Een goed aangebrachte eyeliner laat de ogen spreken. Geeft de ogen meer uitstraling en kracht.  

Eyeliner aanbrengen onder het oog?

Nee dat zou ik niet doen. Je kan wel met een bruin of zwart potlood een lijntje trekken. Dit kan onder het oog langs de wimper haartjes maar ook in je waterrandje (in het oog).

 

Gebruik jij eyeliner?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

 

Reacties
Categorieën