8 Make-up tips voor brildragers
8 Make-up tips voor brildragers
Make-up artikelen
Lillian Nelissen
Make-up artikelen
1 min
0

8 Make-up tips voor brildragers

1 min
0

Bril make-up

Je bent tegenwoordig geen nerd meer met een bril. Brillen zijn namelijk hartstikke trendy. Zelfs modellen & filmsterren die geen bril nodig hebben, dragen hem als mode-accessoire!

Let op met min en plus glazen:

Heb je een bril met MIN-glazen, deze verkleinen je ogen.

Gebruik lichte kleuren oogschaduw, zodat je ogen groter lijken.

Heb je een bril met PLUS-glazen, deze vergroten je ogen.

Gebruik donkere tinten oogschaduw, zodat je ogen kleiner lijken.

TIP: bij plusglazen zie je alles: epileer dus ook zorgvuldig je wenkbrauwen.

8 make-up tips voor brillendragers:

  1. Kies het juiste montuur die past bij je gezichtsvorm.
  2. Heb je een druk montuur hou je make-up dan rustig, zodat de aandacht naar je bril gaat. Bij een rustig montuur kun je méér make-up gebruiken.
  3. Bij een bril, ligt de aandacht automatisch al op je ogen. Zorg daarom voor goed gevormde wenkbrauwen. Maak ze eventueel iets voller met een wenkbrauw potlood. Youngblood Brow Sculpting Pencil is een potlood met een ultrafijne, intrekbare top om gemakkelijk ontbrekende haartjes in te vullen en de vorm van de wenkbrauw aan te passen. De streeploze formule zorgt de hele dag voor een natuurlijke, frisse uitstraling. Combineert de voordelen van een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder en wax in 1 product.
  4. Wallen & kringen vallen extra op bij een bril. Gebruik een concealer onder je oog. De Youngblood Ultimate Concealer is een rijke minerale crème-concealer, die een perfecte, zijdeachtige en natuurlijke dekking geeft.
  5. Gebruik lekker veel mascara zodat je ogen eruit springen. Heb je lange/rechte wimpers, krul ze dan eerst met een wimperkrultang, zodat ze niet tegen je brillenglas komen.
  6. Met een oogpotlood of eyeliner laat je je ogen spreken. Trek een dun lijntje bij een dun/klein montuur & trek een brede lijn bij een groot montuur, zodat je ogen goed zichtbaar zijn. De waterbestendige YoungBlood Liqued Liner Pen is ideaal voor het creëren van elke look .Van strakke lijnen tot een meer dramatische, zoals smokey eyes.
  7. Gebruik matte kleuren oogschaduw ipv glans & glitter. YoungBlood Pressed Eyeshadow Quad bestaat uit talkvrije, geperste mineralen, samengesteld in paletjes met vier complementaire tinten. De formule is zijdeachtig en heeft een langdurig effect. Elk palet bevat een matte, parelmoerige en glanzende oogschaduw die gemakkelijk met elkaar mengen.
  8. Heb je een bril met rode/roze accenten, laat dan je lippen knallen in dezelfde kleur. De zijdezachte lippenstiften van Youngblood bevatten een lanolinevrije formule, die bestaat uit een unieke combinatie van natuurlijke oliën en mineralen, waardoor een lang houdbaar resultaat is verzekerd.

En, draag jij al een (mode)bril ?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen


Reacties
Categorieën