Mascara aanbrengen
Mascara aanbrengen
22 april 2020 
in Make-up
1 min. leestijd

Mascara aanbrengen

Hoe breng je het mooiste een mascara aan.

Er zijn heel veel verschillende manieren om je mascara aan te brengen. Maar wat geeft nu het mooiste effect? Zelf vind ik dat het mooiste is om de mascara zowel op de bovenste als op de onderste wimpers aan te brengen. Behalve als je slecht geslapen hebt of last van wallen hebt want dan leg je door de onderste wimpertjes op te maken daar juist de nadruk op. Op de onderste wimpers breng je de mascara 1 tot 2x aan. Voor de bovenste wimpers is het het mooiste om dit met twee of drie laagjes te doen. Wanneer je meer dan 3 laagjes aanbrengt heb je niet meer een natural look en kan het zijn dat de wimpers gaan plakken en er uit komen te zien als spinnenpootjes.

Mascara aanbrengen

Je kan bij de bovenste wimpers het beste de mascara eerst zigzaggend aanbrengen. Dat wil zeggen dus heen en weer bewegen van links en naar rechte en op de manier naar boven te werken. Dit doe je twee keer. Waarom? Omdat op deze manier je mascara goed tussen de wimpers komt te zitten en je een voller effect krijgt. De laatste laag breng je recht aan. Je trek dus van onder naar boven, dit om een langer effect te creëren. YoungBlood Mineral Lengthening Mascara is een volume mascara die elke wimperhaar perfect definieert en de wimpers optisch verlengt, van aanzet tot punt.

In onderstaande video laat ik je zien hoe je het mooiste mascara aanbrengt:

 

Zo geeft de mascara jou een mooie oogopslag!

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Wat is jouw favoriete oogschaduw?

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.