Zuid Nederlandse Beurs + korting
Zuid Nederlandse Beurs + korting
01 april 2014 
1 min. leestijd

Zuid Nederlandse Beurs + korting

Alles over uiterlijke verzorging, mode en accerssoires!

Wanneer is de Zuid Nederlandse Beurs:

Vrijdag 4 t/m zondag 6 april 2014.

Waar is de Zuid Nederlandse beurs:

Beursgebouw Eindhoven

Prijs:

€ 7,50 Hier kun je een kortingskaart downloaden.

Wat is er te doen op de Zuid Nederlandse Beurs:

Zuid-Nederlandse-Beurs 1‘Lady’s Paviljoen: wordt mede mogelijk gemaakt door Ladiesnights by M&G. Zij organiseren de gezelligste ladies party en shop nights in de regio Eindhoven. Nu tijdens de Zuid Nederlandse Beurs zullen deze kleine ondernemers van de ladies party zich gezamenlijk gaan presenteren met hun mooie producten en lekkernijen op hun Paviljoen.

Fashion XXL Plein‘: Op het Fashion XXL Plein is van alles te vinden voor de grotere kledingmaat. Zoals kleding, schoenen, lingerie, sieraden en nog veel meer.

‘Wonen’: interieur en exterieur, design, bijzondere kunst en lifestyle-producten.

‘Health & beauty’: cosmetica & parfum, kleur- en stijladvies, fit & gezond, metamorfoses.

‘Shop till you drop’: dames- en kinderkleding, lingerie, zwangerschapsmode, bruidsmode, sieraden en accessoires.

‘Lekker’: kookbenodigheden, taarten & cupcakes, snoepgoed, wijnen, delicatessen, verse- en streekprodukten.

‘Relax‘: hobby, games, vakantie & recreatie.

‘Welzijn‘: maatschappelijk- en ideële instellingen.

‘Kind’: verzorging, voeding, kleding, kinderkamers, speelgoed, scholen in de regio en kinder- en gastouderopvang, familieparken, sport, muziek.

‘Workshopplein‘: Verkoopkraampjes en diverse workshops in de creatieve culinaire en beautysfeer. Van ‘pimp’ workshops, cupcakes, zeepkettingen, sieraden, tassen tot het maken van kleine gerechten.

Ook wij staan op de Zuid Nederlandse Beurs met schoonheidssalon Puur Huid. We geven proefbehandelingen om de huid te liften en te verstevigen. En je kunt een waardecheque winnen t.w.v. € 250,00. Kom zeker even kijken op onze stand.

En ik mag kortingsbonnen weggeven. Deze kun je hier downloaden.

Zie ik jou op de Zuid Nederlandse Beurs?

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.