Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur
Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur
08 april 2014 
1 min. leestijd

Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur

In de schoonheidssalon wordt tegenwoordig steeds meer met apparatuur gewerkt. Waar wordt nu eigenlijk het meeste voor gekozen? Ik heb een top 5 gemaakt met de meestgekozen behandelingen en hoe de behandelingen werken.

1. IPL definitief ontharen

Hoe werkt IPL definitief ontharen?


IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Intense Pulse Light is een techniek voor het behandelen van ongewenste haargroei. Het is een sterke lichtbundel, waarvan de energie wordt opgenomen door het pigment van de haar en wordt omgezet in warmte. Het haarzakje wordt door deze warmte vernietigd, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Klik hier als u meer wilt weten over IPL definitief ontharen.

2. Microdermabrasie

Hoe werkt microdermabrasie?

Microkristallen worden door middel van een vacuümtechniek over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij de oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen afgevoerd worden. De huid wordt hierdoor geprikkeld om zichzelf te herstellen en gaat nieuwe en jonge cellen aanmaken. Het grote voordeel is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

Klik hier als u meer wilt weten over Microdermabrasie.

3. Led therapie

Het LED licht bestaat uit rode, groene en blauwe LED’s. Deze lichtbronnen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet:

  • Energie voor de huid
  • Stimulering van de productie van collageen en elastine
  • Versteviging van de huid
  • Insluizen van werkstoffen
  • Kalmeren van de huid

Klik hier als u meer wilt weten over LED therapie.

4. Pascaud Needling

Hoe werkt de Pascaud Needling behandeling:

Door middel van prikjes in de huid wordt een cocktail ingebracht, daar waar het nodig is. Pascaud Needling kan worden ingezet voor huidverjonging  en/of voller haar. Er wordt dan gebruik gemaakt van verschillende cocktails.

Klik hier als u meer wilt weten over Pascaud Needling huidverjonging of voller haar.

5. Koude laser

Koude laser is 100% veilig, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en kan uitgevoerd worden bij alle huidtypes en huidskleuren.

Hoe werkt de Koude laser?

De Koude laser geeft energie af in de huid die gaat werken op de stofwisseling van de cellen. De cellen worden weer opgeladen, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en aanvoer van voedingstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbeterd. De huid gaat weer meer cellen aanmaken, met meer collageen.

Klik hier als u meer wilt weten over koude laser behandeling.

Wil je advies over welke behandeling het beste bij jou zou passen, mail of bel dan naar schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven.

info@puurhuid.nl

040-2810404

Heb jij al eens een behandeling met apparatuur gedaan?

banner lifting_versteviging


Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Johnk886
Door

Johnk886

op 23 May 2014

Hey I am so excited I found your website, I really found you aegkdaeffdeg

Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.