Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur
Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
1 min
1

Top 5 schoonheidsbehandelingen met apparatuur

1 min
1

In de schoonheidssalon wordt tegenwoordig steeds meer met apparatuur gewerkt. Waar wordt nu eigenlijk het meeste voor gekozen? Ik heb een top 5 gemaakt met de meestgekozen behandelingen en hoe de behandelingen werken.

1. IPL definitief ontharen

Hoe werkt IPL definitief ontharen?


IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Intense Pulse Light is een techniek voor het behandelen van ongewenste haargroei. Het is een sterke lichtbundel, waarvan de energie wordt opgenomen door het pigment van de haar en wordt omgezet in warmte. Het haarzakje wordt door deze warmte vernietigd, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Klik hier als u meer wilt weten over IPL definitief ontharen.

2. Microdermabrasie

Hoe werkt microdermabrasie?

Microkristallen worden door middel van een vacuümtechniek over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij de oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen afgevoerd worden. De huid wordt hierdoor geprikkeld om zichzelf te herstellen en gaat nieuwe en jonge cellen aanmaken. Het grote voordeel is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

Klik hier als u meer wilt weten over Microdermabrasie.

3. Led therapie

Het LED licht bestaat uit rode, groene en blauwe LED’s. Deze lichtbronnen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet:

  • Energie voor de huid
  • Stimulering van de productie van collageen en elastine
  • Versteviging van de huid
  • Insluizen van werkstoffen
  • Kalmeren van de huid

Klik hier als u meer wilt weten over LED therapie.

4. Pascaud Needling

Hoe werkt de Pascaud Needling behandeling:

Door middel van prikjes in de huid wordt een cocktail ingebracht, daar waar het nodig is. Pascaud Needling kan worden ingezet voor huidverjonging  en/of voller haar. Er wordt dan gebruik gemaakt van verschillende cocktails.

Klik hier als u meer wilt weten over Pascaud Needling huidverjonging of voller haar.

5. Koude laser

Koude laser is 100% veilig, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en kan uitgevoerd worden bij alle huidtypes en huidskleuren.

Hoe werkt de Koude laser?

De Koude laser geeft energie af in de huid die gaat werken op de stofwisseling van de cellen. De cellen worden weer opgeladen, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en aanvoer van voedingstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbeterd. De huid gaat weer meer cellen aanmaken, met meer collageen.

Klik hier als u meer wilt weten over koude laser behandeling.

Wil je advies over welke behandeling het beste bij jou zou passen, mail of bel dan naar schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven.

info@puurhuid.nl

040-2810404

Heb jij al eens een behandeling met apparatuur gedaan?

banner lifting_versteviging


Reacties
Categorieën