Lippenbalsem verslaving of droge lippen
Lippenbalsem verslaving of droge lippen
29 oktober 2014 
1 min. leestijd

Lippenbalsem verslaving of droge lippen

Help! Ik heb droge lippen!

Kwestie van smeren?

Bijna iedereen heeft er wel eens last van. Droge lippen. Het trekt, je blijft maar smeren en die velletjes die erbij komen maken het er ook niet beter op.

Maar hoe komt dat nou eigenlijk?

Lippenbalsem verslaving

Ook de huidlagen van je lippen hebben een vocht en een vet gehalte. In een vorige blog heb ik al eens verteld over vocht en vet en waarom het zo belangrijk is.

De ladies zullen het waarschijnlijk allemaal gebruiken, lippenbalsem. Van die bekende stiftjes in alle kleuren en geuren.

Een lippenbalsem bevat vaseline. Dat maakt het tot een zacht geheel. Verzorgt en hydrateert je lippen. Althans, dat denk je..

In werkelijkheid gebeurt het tegenovergestelde. Doordat je continue de balm aanbrengt hoeft je huid zelf geen talg aan te maken, want het laagje vet komt toch wel. Je huid word er als het ware lui van.

Met als gevolg lippenbalsem verslaving, droge/schrale lippen die soms ook kapot springen.

Vaak is je reactie als je droge lippen hebt om het nat te maken met je tong/speeksel. Een hele logische reactie wat je meestal ook niet door hebt maar ook juist dit kan een extra uitdrogende werking hebben.

Wat moet ik dan wel gebruiken?

pascaud lipcontrolBelangrijk als je weer op zoek gaat naar een lipverzorging is dus dat het zonder paraffin/vaseline is. Een voorbeeld is de LipControl van Pascaud. Een serum voor je lippen die ervoor zorgt dat je huid niet uitdroogt maar wel goed verzorgt én die je zo vaak als je wilt mag aanbrengen.

Ook goed voor je lippen is om de verzorging ook aan te brengen als je een gloss of een lipstick wilt gebruiken. Deze zorgen er ook nog wel eens voor dat je lippen worden uitgedroogd, wederom door die vaseline.

Maar hoe kom ik dan van de lippenbalsem verslaving en het trekkerige gevoel af?

Wat nou als je lippen al uitgedroogd zijn en je wilt overstappen op een goede verzorging? Even door de zure appel heen bijten van de -> afkicken!

Het duurt even een paar dagen en dan ben je er door maar je huid moet zelf weer even op gang komen en die heeft even tijd daarvoor nodig.

En als je nou de LipControl pakt, kan je blijven smeren zodat het toch minder vervelend is!

lippenbalsem verslavingHeel veel succes en graag zie ik je binnenkort met mooie verzorgde lippen!

 

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.