Wat is cryolipolyse?
Wat is cryolipolyse?
09 januari 2019 
1 min. leestijd

Wat is cryolipolyse?

Heb jij ook ondanks dat je sport en/of dieet dat die bepaalde zone niet wordt zoals je wilt?
Zoek je al een tijd naar een methode om eindelijk voorgoed van dat ongewenste ‘vetrandje’ af te komen?

Wil jij je weer lekkerder in je eigen vel voelen?

Zeg jij op beide vragen JA, dan hebben wij dé perfecte behandeling voor jou!

Tijdens de cryolipolyse behandeling word plaatselijk vet bevroren, wat daarna op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Maar wat is cryolipolyse nou precies? En wat doet cryolipolyse met ons lichaam?

In ons lichaam hebben wij allemaal onderliggend vetweefsel waar we vaak maar moeilijk vanaf komen. Met de behandeling cryolipolyse gaan we dit weefsel juist aanpakken. De onderliggende vetcellen worden blootgesteld aan kou en zo word het natuurlijke verwijderingsproces van het lichaam in gang gezet. Deze cellen worden door het lichaam afgevoerd en komen ook nooit meer terug. We zien hier dus een zichtbare vermindering van vetophoping en een blijvend resultaat. We kunnen zelfs tot 20% vetophoping verminderen per behandeling! Hoe geweldig is dit?

Wie wil dit nou niet?

De behandeling is ook nog eens volledig pijnloos. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan je soms een trekkend gevoel ervaren. Het gebied dat we gaan behandelen wordt doelgericht gekoeld. Het gebied zal in het begin koud aanvoelen, maar dit verdwijnt in de eerste 10 minuten al. Tijdens de behandeling kan je heerlijk relaxen, een boek lezen of internetten.

Nu je weet wat cryolipolyse is, …..

Ben jij net zo enthousiast geworden over deze behandeling als wij zelf, boek dan nu jou tijdelijk GRATIS Persoonlijk Advies Gesprek t.w.v. €50,-.

Als we zien dat we bij jouw resultaat kunnen behalen, zullen we een op maat gemaakt “VET aanbod ;)” voorstellen voor een slanker figuur.

Normaal is een Persoonlijk Advies Gesprek € 50, maar nu tijdelijk GRATIS.

Liever telefonisch een afspraak maken, bel dan 040 – 281 04 04.

https://puurhuid.nl/cryolipolyse-eindhoven

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.