Resultaat cryolipolyse behandeling (met prive foto`s)
Resultaat cryolipolyse behandeling (met prive foto`s)
Afvallen met cryolipolyse artikelen
Lillian Nelissen
Afvallen met cryolipolyse artikelen
3 min
0

Resultaat cryolipolyse behandeling (met prive foto`s)

3 min
0

Elk jaar maak ik persoonlijke doelen.

Voor 2019 was dat 10 kilo afvallen, mee doen aan een mud race en alleen op vakantie gaan.

Begin 2019 kwam ons cryolipolyse apparaat binnen om vet te bevriezen en ik ging graag proef liggen. Ik had hier een daar wel een randje vet wat ik wilde laten verminderen.

Ik stoorde me aan mijn rug en buik, dus hup daar ging ik liggen. Het apparaat erop zetten en laat die vet cellen maar bevriezen. In het begin voel je het vacuüm zuigen, maar daar wende ik snel aan. En kon ik lekker even een schoonheidsslaapje doen.

Na 3 weken dacht ik het al te voelen dat het minder werd. Na 6 weken wist ik het zeker en zag ik het al goed.

Na 10 weken ging ik voor de 2de behandeling en gingen we voor en na foto`s maken. Ik schrok werkelijk van het resultaat van 1 behandeling, al zo mooi.

Het werd zomer en ik ging genieten van een heerlijke vakantie met mijn dochter Lauren in Mexico. Hier merkte ik dat ik me veel zelfverzekerder voelde in bikini. Mijn buik en rug was al een stuk platter. Dit kwam door het mooie resultaat van de cryolipolyse behandelingen.

Niet dat ik nu maat 36 had, maar ik was al wel meer in shape.

En daar lag ik dan op een strandbedje, voor me uit staren en genieten van het zonnetje. Voor mij is de vakantie ook een moment om eens na te denken over het jaar tot dan toe.

En ineens dacht ik aan mijn 3 persoonlijke doelen voor 2019: meedoen aan een mud race, alleen op vakantie en 10 kilo afvallen.

Tot aan de zomer had ik geen van mijn doelen bereikt. Ik had dan wel een heel mooi resultaat gehaald met de cryolipolyse behandeling en voelde me zelfverzekerder in bikini, maar ik was niet afgevallen.
En weet je, ik begreep het, want 2019 begon voor mij heel heftig. Mijn allerliefste mama overleed. Dus maanden was ik alleen bezig met rouwen en overleven.

Op vakantie lukte het me om weer beter te slapen en voelde ik de energie weer opkomen. En bedacht ik me dat het jaar nog niet om was. Dus besloot ik om 1 doel uit te kiezen en daar voor te gaan.

Dat werd 10 kilo afvallen…

Toen we het cryolipolyse apparaat binnen kregen heeft Kristel tips geschreven om meer resultaat te behalen en af te vallen. Daar had ik nog niks mee gedaan. Dus meteen na de vakantie ben ik aan de slag gegaan. En heb ik Kristel`s tips gecombineerd met Intermittent Fasting.

Een maand later werd in bij mij in de wijk een mud race georganiseerd. Lauren zag dit en wilde wel meedoen. Yes, dacht ik, dan kan ik nog iets afvinken van mijn persoonlijke doelen voor 2019.

En daar was dan 28 november, de dag dat ik 10 kilo was afgevallen.

Nou oke dan, dan deel ik deze persoonlijke, bijna blote foto`s ook maar 😉

 

Ik kan wel zeggen dat de cryolipolyse behandeling het afvallen makkelijker maakte. Het geeft snel, zo’n mooi resultaat, dat je het afvallen veel beter volhoudt.

Is dit wat jij ook wilt bereiken?

Wat zijn jouw goede voornemens van dit jaar? Afvallen? Een slanker figuur? Zelfverzekerd in bikini?

Ik wil je graag helpen. Zullen we een gratis Persoonlijk Advies Gesprek afspreken? 
Dan kijken we welke resultaten we bij jou kunnen behalen. Als we zien dat we bij jouw resultaat kunnen behalen, zullen we een op maat gemaakt “VET aanbod ;)” voorstellen voor een slanker figuur.
Normaal is een Persoonlijk Advies Gesprek € 50, maar nu tijdelijk GRATIS.

Heb je vragen over het afvallen of de cryolipolyse behandeling, mail me gerust op info@puurhuid.nl of bel naar 040-2810404.

Als ik het kan, kan jij het ook. Tot snel?

Reacties
Categorieën