4 Stappenplan voor een perfecte basis make-up
4 Stappenplan voor een perfecte basis make-up
Make-up artikelen
Lillian Nelissen
Make-up artikelen
4 min
0

4 Stappenplan voor een perfecte basis make-up

4 min
0

Van een goede basis make-up heb je de hele dag plezier!

Dit zijn de beste tips en volgorde voor het stap voor stap perfect aanbrengen van je basis make-up. En je krijgt een prachtig resultaat.

1. Foundation

Een foundation wordt gebruikt om de huid een gelijkmatige kleur te geven. Voor het meest natuurlijke effect kies je dezelfde kleur foundation als je huid en niet donkerder. Allereerst is het belangrijk om na te gaan welke dekking je wil, en wat voor een huid je hebt.

Heb je een droge en/of vochtarme huid en wil je een medium dekking?

YoungBlood Liqud Mineral Foundation is een vloeibare foundation met als basis diepzee water en bevat extracten met herstellende, vochtherstellende en anti-aging eigenschappen.

Breng deze foundation mooi aan met een Liqued foundation Brush voor een mooi egaal resultaat.

Heb je een normale en/of vochtarme huid of een gecombineerde huid  en wil je een naturel dekking?

Youngblood CC Perfecting Primer geeft de huid een fantastische zachte en perfecte look. Een satijnzachte huid voor elk huidtype. Verkrijgbaar in 2 tinten Bare en Tan.Breng deze foundation mooi aan met een foundation Brush voor een mooi egaal resultaat.

Loose Mineral Foundation is Youngbloods topproduct en hoort absoluut thuis in elk make-uptasje. Loose Mineral Foundation is een lichte en zijdeachtige foundation, die werkt als concealer, foundation en poeder ineen. Het resultaat is een natuurlijke en egale teint, met de mogelijkheid een gevarieerde dekking te creëren. Voor een naturel dekking gebruik je een grote poederkwast  of meng je de poeder met je dagverzorging. Bevat geen conserveringsmiddelen, parfum, olie of talk.

Heb je een normale en/of vochtarme huid of een gecombineerde huid  en wil je een medium dekking?

Loose Mineral Foundation is Youngbloods topproduct en hoort absoluut thuis in elk make-uptasje. Loose Mineral Foundation is een lichte en zijdeachtige foundation, die werkt als concealer, foundation en poeder ineen. Het resultaat is een natuurlijke en egale teint, met de mogelijkheid een gevarieerde dekking te creëren. Voor een medium dekking gebruik je de Youngblood Kabuki Brush.

Youngblood Pressed Mineral Foundation is een compacte foundation die gemakkelijk mee te nemen is een in een tas. Deze foundation bevat mineralen en rijstpoeder en geeft een mat dekkend resultaat.

YoungBlood Creme Foundation is een goed houdbare, lichtgewicht, 2 in 1 en cream-to-powder foundation die makkelijk aanbrengt en een prachtige dekking geeft. Verdeelt zacht over de huid, met een crème achtig gevoel en een satijnen, poederachtige finish.

2. Bronzing powder

Een bronzing powder geeft de huid meer warmte. Voor een mooi, natuurlijk effect brengt je de bronzing aan in de vorm van een 3 met een bronzing penseel. Begin bij het jukbeen richting slapen en haargrens en pak daarna de kaaklijn nog even mee.

3. Concealer

Concealer wordt gebruikt om oneffenheden te camoufleren en om bijvoorbeeld donkere kringen rondom het oog op te lichten. Breng met het kwastjede highlight aan rondom het oog en dep het vervolgens in de huid met de vingertoppen voor het mooiste resultaat.

4. Blusher

Je gebruikt een blusher naast een bronzing powder enkel op de appeltjes van de wangen en eventueel op je jukbeen richting je slapen. Breng deze met een blusher penseel licht aan voor een frisse look.  

Nu is je basis af! Welke producten gebruik jij als basis make/up?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen


Reacties
Categorieën