Wil jij ook vollere lippen? Zo doe je dat!
Wil jij ook vollere lippen? Zo doe je dat!
25 april 2020 
1 min. leestijd

Wil jij ook vollere lippen? Zo doe je dat!

Mij wordt regelmatig gevraagd hoe je zonder ingreep toch je lippen voller kunt laten lijken. Wie de de licht en schaduw techniek beheerst weet dat het eigenlijk heel erg simpel is.

Het is namelijk zo dat alles wat je in het gezicht lichter maakt naar voren komt.  Je maakt in feite een kunstmatige lichtval.

Optisch vollere lippen dus zelf heel simpel door een randje rondom je lippen lichter te maken. Let wel op dat je het naar buiten toe een beetje vervaagd, dat kan met je vinger, een wattenstaafje of penseeltje.

Er zijn hiervoor verschillende producten op de markt.  Ik werkt zelf het liefst met de Youngblood Duo Pencil.

Duo Pencil is een groot potloodwonder dat bestaat uit twee neutrale tinten (Matte en Shimmer) en gebruikt kan worden om allerlei effecten te creëren:

  • Als basis voor een oogschaduw.
  • Om de ogen te accentueren en contour aan te brengen.
  • Om de lippen voller te laten lijken !!
  • Om contouren in het gezicht te accentueren.
  • Om tekenen van vermoeidheid te camoufleren.

Gebruik de matte kant om een lichter lijntje rondom je mond te tekenen en de glanze kant tussen je cupidoboogje. Vergeet niet goed te vervagen. Breng je nu lip potlood  en lipstick aan. Je kunt het lip potlood iets buiten je eigen liprand tekenen voor vollere lippen. Nadat je de lipstick hebt aangebracht kun je eventueel nog glans aanbrengen met lipgloss in het midden van de lippen voor optisch nog vollere lippen.

In deze video laat ik je zien hoe je vollere lippen kunt maken:

Wil jij graag vollere lippen?

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.