4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen
4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
3 min
0

4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen

3 min
0

Hoe kom ik van die rimpels op mijn bovenlip af, weg met de barcode, rokerslijntjes en het plooirokje

Rimpels op de bovenlip, waar zullen we gaan beginnen.
De meeste vrouwen ergeren zich er aan dat er lijntjes komen op de bovenlip. Het kan je ouder doen laten lijken of je een heel andere uitdrukking geven. Vervelend is het in ieder geval!

Wat zijn oorzaken van rimpels op de bovenlip:

Waar deze lijntjes door komen kan verschillende redenen hebben. Uiteraard reden nummer 1 is roken. Roken zorgt voor collageenafbraak plus je maakt continue een tuitbeweging. Tja, zo komen ze er wel, helaas..

Maar ook de zon zorgt voor collageenafbraak en ongezonde voeding zorgt ervoor dat er te weinig word aangemaakt, hormonen die gaan schommelen en ook je genen spelen een rol.

Nog belangrijker: hoe kom ik van de rimpels op mijn bovenlip af?

Laat ik allereerst zeggen dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Dus gezonde voeding, niet roken, en in de zomer niet lopen bakken in de zon.

Hieronder heb ik 4 tips voor je gezet hoe we de rimpels op de bovenlip eens goed kunnen gaan aanpakken. En goed nieuws, het zal je verbazen, maar dat hoeft lang niet altijd met inspuitingen! 🙂

Tip 1:
Lip Shaper & Exfoliater 1Een behandeling voor thuis. Ik weet dat je het druk hebt, maar voordat je je bed in stapt heb je echt nog wel 5 minuten tijd. 1-1,5 minuut scrubben met de exfoliator van La Colline, en daarna 2 pompjes van de La Colline Lipshaper.
Gebruik deze 2 producten om de dag en in een kuur van 4 weken.

Met de exfoliator activeer je de huid, dat die weer harder gaat werken om nieuwe cellen aan te maken. Dat is heel mooi want dat willen we. Let wel, je huid mag roze gaan zien of tintelen, maar niet branden. Het moet tenslotte wel leuk blijven. Vervolgens masseer je de lipshaper in die ervoor zorgt dat de lijntjes worden opgevuld. Dit herhaal je om de dag. En nou hup het bed in!

natuurlijke rimpelcorrectie voor rimpels op de bovenlipTip 2:
BioSkinJetting, de natuurlijke rimpelcorrectie. Met deze techniek brengen we een naaldje vlak onder je huid maar we spuiten niks in! Hoe fijn is dat:)
Met deze behandeling zorgen we ervoor dat de huid zelf meer collageen gaat aanmaken dus een hele gezonde manier van rimpels verminderen.

Lees hier alles over deze natuurlijke anti-rimpel behandeling.

Tip 3:
Voedingssupplementen. Rimpels komen naar mate je ouder word, dat komt ook omdat je huid en lichaam steeds langzamer gaan werken. Dus je zult van binnenuit iets nodig hebben om die machine weer aan het werk te krijgen. Eet je al gezond? Heel goed! Maar er is meer voor nodig, collageenpoeder Ultra Collagen Energy!
Deze zorgt van binnenuit dat je meer collageen gaat aanmaken maar dat je huid ook nog eens beter gehydrateerd word. Ideaal als je het mij vraagt:)

Oh wacht, tip 4:
Gezichtsgymnastiek. Heb je wel eens door wat voor leuke facegym je kunt doen met gekke gezichten trekken? Je gaat het nu meemaken 😉 misschien handig om even een kamertje alleen te zoeken? Met de gymnastiek train je de spieren in je gezicht om weer strakker en steviger te worden, en dat willen we! De oefening heb ik vast hieronder gezet, dan kan je meteen aan de slag.

Gezichtsgymnastiek oefening om rimpels op de bovenlip te verminderen:

  1. Trek je lippen over je tanden, boven en onder.
  2. Op een overdreven manier, met brede mond, te lachen.
  3. Deze brede lach afwisselen met een grote O. Daarvoor moet u met uw lippen een grote ovale beweging maken. Daarna weer opnieuw breed lachen.

Probeer deze oefening om 30x te doen.

Hiernaast kun je verschillende gezichtsgymnastiek oefeningen GRATIS downloaden.

 gezichtsgymnastiek om rimpels rondom de mond te verminderenSucces!

En wat voor gekke gezichten kan je allemaal trekken? 😉

Met welke tip ga jij aan de slag om je rimpels op je bovenlip te verminderen, zodat je weer kissable lips krijgt?

Wil je een stralende en jonge huid?

natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën