4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen
4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen
14 januari 2016 
3 min. leestijd

4 Tips om rimpels op de bovenlip te verminderen

Hoe kom ik van die rimpels op mijn bovenlip af, weg met de barcode, rokerslijntjes en het plooirokje

Rimpels op de bovenlip, waar zullen we gaan beginnen.
De meeste vrouwen ergeren zich er aan dat er lijntjes komen op de bovenlip. Het kan je ouder doen laten lijken of je een heel andere uitdrukking geven. Vervelend is het in ieder geval!

Wat zijn oorzaken van rimpels op de bovenlip:

Waar deze lijntjes door komen kan verschillende redenen hebben. Uiteraard reden nummer 1 is roken. Roken zorgt voor collageenafbraak plus je maakt continue een tuitbeweging. Tja, zo komen ze er wel, helaas..

Maar ook de zon zorgt voor collageenafbraak en ongezonde voeding zorgt ervoor dat er te weinig word aangemaakt, hormonen die gaan schommelen en ook je genen spelen een rol.

Nog belangrijker: hoe kom ik van de rimpels op mijn bovenlip af?

Laat ik allereerst zeggen dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Dus gezonde voeding, niet roken, en in de zomer niet lopen bakken in de zon.

Hieronder heb ik 4 tips voor je gezet hoe we de rimpels op de bovenlip eens goed kunnen gaan aanpakken. En goed nieuws, het zal je verbazen, maar dat hoeft lang niet altijd met inspuitingen! 🙂

Tip 1:
Lip Shaper & Exfoliater 1Een behandeling voor thuis. Ik weet dat je het druk hebt, maar voordat je je bed in stapt heb je echt nog wel 5 minuten tijd. 1-1,5 minuut scrubben met de exfoliator van La Colline, en daarna 2 pompjes van de Lipshaper.
Gebruik deze 2 producten om de dag en in een kuur van 4 – 6 weken.

Met de exfoliator activeer je de huid, dat die weer harder gaat werken om nieuwe cellen aan te maken. Dat is heel mooi want dat willen we. Let wel, je huid mag roze gaan zien of tintelen, maar niet branden. Het moet tenslotte wel leuk blijven. Vervolgens masseer je de lipshaper in die ervoor zorgt dat de lijntjes worden opgevuld. Dit herhaal je om de dag. En nou hup het bed in!

natuurlijke rimpelcorrectie voor rimpels op de bovenlipTip 2:
BioSkinJetting, de natuurlijke rimpelcorrectie. Met deze techniek brengen we een naaldje vlak onder je huid maar we spuiten niks in! Hoe fijn is dat:)
Met deze behandeling zorgen we ervoor dat de huid zelf meer collageen gaat aanmaken dus een hele gezonde manier van rimpels verminderen.

Lees hier alles over deze natuurlijke anti-rimpel behandeling.

Tip 3:
Voedingssupplementen. Rimpels komen naar mate je ouder word, dat komt ook omdat je huid en lichaam steeds langzamer gaan werken. Dus je zult van binnenuit iets nodig hebben om die machine weer aan het werk te krijgen. Eet je al gezond? Heel goed! Maar er is meer voor nodig, Ultra Collagen Energy!
Deze zorgt van binnenuit dat je meer collageen gaat aanmaken maar dat je huid ook nog eens beter gehydrateerd word. Ideaal als je het mij vraagt:)

Oh wacht, tip 4:
Gezichtsgymnastiek. Heb je wel eens door wat voor leuke facegym je kunt doen met gekke gezichten trekken? Je gaat het nu meemaken 😉 misschien handig om even een kamertje alleen te zoeken? Met de gymnastiek train je de spieren in je gezicht om weer strakker en steviger te worden, en dat willen we! De oefening heb ik vast hieronder gezet, dan kan je meteen aan de slag.

Gezichtsgymnastiek oefening om rimpels op de bovenlip te verminderen:

  1. Trek je lippen over je tanden, boven en onder.
  2. Op een overdreven manier, met brede mond, te lachen.
  3. Deze brede lach afwisselen met een grote O. Daarvoor moet u met uw lippen een grote ovale beweging maken. Daarna weer opnieuw breed lachen.

Probeer deze oefening om 30x te doen.

Hiernaast kun je verschillende gezichtsgymnastiek oefeningen GRATIS downloaden.

 gezichtsgymnastiek om rimpels rondom de mond te verminderenSucces!

En wat voor gekke gezichten kan je allemaal trekken? 😉

Met welke tip ga jij aan de slag om je rimpels op je bovenlip te verminderen, zodat je weer kissable lips krijgt?

Wil je een stralende en jonge huid?

Dan is de Puur Stralende Huid Challenge iets voor jou.

15 dagen lang ontvang je van het Puur Huid Expert Team  huid en voeding tips, video`s, opdrachten, recepten en cadeaubonnen voor een behandeling en producten.
Meer weten? Klik hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven.Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger.Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon!Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.