Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven
Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven
04 juli 2019 
1 min. leestijd

Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven

Dat begint met een zorgvuldige voorbereiding van uw huid op de komende vakantie en het aanschaffen van de juiste cosmetische producten.

 

Als je de onderstaande adviezen goed ter harte neemt zal je meer kunnen genieten van je vakantie zonder pijnlijke verbrandingen en ook na de vakantie lekker lang bruin blijven.

Last van rimpels in uw decolleté?

Voel je je zich niet prettig in bikini of zwempak omdat je last heeft van rimpels op het decolleté? Wij hebben speciale producten voor de hals en decolleté.

Tip 1

Als voorbereiding op je vakantie is een scrub heel goed. De dode huidcellen worden van de huid gehaald zodat je huid de voedingsstoffen beter op kan nemen. Je huid gaat er ook lekker zacht door voelen. Let er wel op dat de korreltjes in de scrub niet synthetisch zijn. De synthetische korreltjes beschadigen de huid door er kleine krasjes in te maken. Let er ook op dat je voor je lichaam en je gezicht een aparte scrub hebt.

https://shop.puurhuid.nl/product-categorie/peeling/

Tip 2

Een goed verzorgende zonbescherming. Het is een fabeltje dat je met een SPF niet bruin kan worden. De schadelijke stralingen worden tegen gehouden waardoor er geen verbranding ontstaat.

Tip 3

Smeer je lichaam goed in met verzorgende crèmes. Er zijn op vakantie veel factoren die de huid beschadigen. Het is belangrijk om daarom je huid te verwennen en verzorgen met een goede crème. Deze hersteld je huid en zorgt ervoor dat de voedingsstoffen weer mooi worden aangevuld. Doe dit meerdere malen per dag.

https://shop.puurhuid.nl/product-categorie/lichaamsproducten/

Tip 4

Mocht er eens een dagje geen zon zijn denk dan niet dat je niet kunt verbranden. De stralingen zijn er ook met slecht weer.

Tip 5

Geef je zonbescherming 20 minuten de tijd om in te trekken voordat je de zon in gaat. Smeer jezelf iedere twee uur opnieuw grondig in. Dit geldt ook meteen na het zwemmen! Ook als je al een mooi gebruinde huid hebt is dit belangrijk. Het verbranden is dan misschien minder goed te zien maar het gebeurd wel degelijk. Je huid gaat vervellen en zo ben je ook eerder van je bruine kleur af.

Tip 6

Eet veel groenten en fruit, vitamines zijn heel belangrijk. Je lichaam moet hard werken om zichzelf aan het klimaat aan te passen. Je huid wordt meer blootgesteld aan de zon dan anders, zorg er dus goed voor.

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.