Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven
Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven
Beauty en de zonverzorging artikelen
Lillian Nelissen
Beauty en de zonverzorging artikelen
1 min
0

Gezond bruin zijn en zo lang mogelijk blijven

1 min
0

Dat begint met een zorgvuldige voorbereiding van uw huid op de komende vakantie en het aanschaffen van de juiste cosmetische producten.Als je de onderstaande adviezen goed ter harte neemt zal je meer kunnen genieten van je vakantie zonder pijnlijke verbrandingen en ook na de vakantie lekker lang bruin blijven.Last van rimpels in uw decolleté?Voel je je zich niet prettig in bikini of zwempak omdat je last heeft van rimpels op het decolleté? Wij hebben speciale producten voor de hals en decolleté.

Pascaud Neck and Hand Cream.


Tip 1 peeling

Als voorbereiding op je vakantie is een scrub heel goed. De dode huidcellen worden van de huid gehaald zodat je huid de voedingsstoffen beter op kan nemen. Je huid gaat er ook lekker zacht door voelen. Let er wel op dat de korreltjes in de scrub niet synthetisch zijn. De synthetische korreltjes beschadigen de huid door er kleine krasjes in te maken. Let er ook op dat je voor je lichaam en je gezicht een aparte scrub hebt.

Pascaud peeling

Tip 2 zonbescherming

Een goed verzorgende zonbescherming. Het is een fabeltje dat je met een SPF niet bruin kan worden. De schadelijke stralingen worden tegen gehouden waardoor er geen verbranding ontstaat.

Tip 3 lichaamsproducten

Smeer je lichaam goed in met verzorgende crèmes. Er zijn op vakantie veel factoren die de huid beschadigen. Het is belangrijk om daarom je huid te verwennen en verzorgen met een goede crème. Deze hersteld je huid en zorgt ervoor dat de voedingsstoffen weer mooi worden aangevuld. Doe dit meerdere malen per dag.

Lichaamsproducten

Tip 4 lichaam zonbescherming

Mocht er eens een dagje geen zon zijn denk dan niet dat je niet kunt verbranden. De stralingen zijn er ook met slecht weer.

Tip 5 geef het de tijd

Geef je zonbescherming 20 minuten de tijd om in te trekken voordat je de zon in gaat. Smeer jezelf iedere twee uur opnieuw grondig in. Dit geldt ook meteen na het zwemmen! Ook als je al een mooi gebruinde huid hebt is dit belangrijk. Het verbranden is dan misschien minder goed te zien maar het gebeurd wel degelijk. Je huid gaat vervellen en zo ben je ook eerder van je bruine kleur af.

Tip 6 eten

Eet veel groenten en fruit, vitamines zijn heel belangrijk. Je lichaam moet hard werken om zichzelf aan het klimaat aan te passen. Je huid wordt meer blootgesteld aan de zon dan anders, zorg er dus goed voor.

Shop alle Pascaud zonbescherming producten.


natuurlijke huidverzorging voor verslapping, rimpels, droge huid, pigmentvlekken kopen

Reacties
Categorieën