Collumn Excellent zomer: 5 Tips om veilig te zonnen
Collumn Excellent zomer: 5 Tips om veilig te zonnen
13 juli 2015 
0 min. leestijd

Collumn Excellent zomer: 5 Tips om veilig te zonnen

Voor velen is bakken in de zon heerlijk ontspannend. Helaas is onze huid daar niet geschikt voor. Het aantal huidkanker patiënten is mede door het vele zonnen explosief gestegen. En je hebt meer kans om op latere leeftijd een sterk verouderde en gerimpelde huid te krijgen.

Hierover gaat mijn nieuwe collumn voor het exclusieve Lifestyleblad Excellent.

Bekijk hier mijn collumn: met 5 tips om veilig te zonnen

Fijne zomer!

 

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.