Lichaamshuid in SHAPE met de Pascaud body producten
Lichaamshuid in SHAPE met de Pascaud body producten
09 juni 2015 
2 min. leestijd

Lichaamshuid in SHAPE met de Pascaud body producten

Er goed uitzien door middel van een gezonde huid geldt voor heel het lichaam en niet alleen voor je gezicht. Daarom heeft Pascaud een Bodyproducten lijn ontwikkeld speciaal voor het lichaam. Met deze body producten kun je je eigen spa thuis ervaren.
De Bodyrange bestaat uit 3 heerlijk verzorgende producten voor tijdens en ná het douchen en baden. Ze bevatten puur plantaardige oliën zoals zonnebloem, zoete amandel, jojoba maar ook vitamine E en Q10.

Monica geeft je advies hoe je je lichaamshuid het beste in shape houdt met de Pascaud bodyproducten:

Pascaud body producten:

Body Polish
De BodyPolish is een doucheproduct met scrubdeeltjes voor het totale lichaam. Deze reinigt en polijst de huid zonder uit te drogen, stimuleert de celvernieuwing, kan mild, medium of intensief gebruikt worden en zorgt voor een betere opname van de Body Oil. Intensief: Masseer de BodyPolish stevig in op de droge huid en spoel deze vervolgens af onder de douche.
Medium
: Masseer de BodyPolish in op de natte huid onder de douche en spoel deze vervolgens af.
Mild
: Breng de BodyPolish aan op een spons en masseer deze in op de natte huid onder de douche.
Shop hier de Pascaud Body Polish.

Milky Bath & Shower Oil
Voor een zijdezachte huid gebruik je de Milky Bath & Shower Oil. Deze is geschikt voor dagelijks gebruik voor in bad en onder de douche, zorgt voor een zijdezacht gevoel, bevat puur plantaardige oliën, door het hele gezin te gebruiken, heeft een lichte stubtiele geur, geen zeepachtige ingrediënten en ideaal voor de droge huid.
Shop hier de Pascaud Milky Bath & shower Oil.

 

Body Oil
De BodyOil is perfect voor de droge huid, geeft een mooie glans, werkt op de elasticiteit, bevat pure plantaardige oliën, zuinig in gebruik en kan door het hele gezin gebruikt worden. Masseer de BodyOil in op je vochtige huid na bad of douche.
Shop hier de Pascaud Body Oil.

 

 

De Pascaud Body producten is verkrijgbaar in 200 ml verpakkingen.

Body Producten Tips:

 • Ruwe delen van de huid weer zacht maken?
  Ellebogen, knieën, hielen zijn de ruwe delen van de huid en mogen zeker extra aandacht krijgen. Breng de BodyPolish aan op de droge delen van de huid, stevig inmasseren en afspoelen. Hierdoor krijgt de huid weer energie terwijl de korreltjes de hardnekkige dofheid en vervelende schilfertjes verwijderen om de huid zo op een vernieuwde zachtheid te trakteren.
 • Last van roodheid na het scheren van je benen?
  Scheer je benen ’s avonds voor je naar bed gaat en gebruik na het scheren de BodyOil. Je huid kan tijdens de nacht herstellen en ’s ochtend mag iedereen je benen weer zien!
 • Wil je mooie bruine benen en een mooi bruin lichaam?
  Scrub je huid regelmatig, 1 a 2 keer per week, met de BodyPolish. Je zult sneller bruin worden en je teint langer behouden.
 • Een mooie glans op je benen en je lichaam?
  De BodyOil zorgt voor een subtiele glans op je huid zonder dat deze plakkerig aanvoelt.

Wat is jouw favoriete Pascaud body product?

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.