Tips om je huid te verjongen zonder cosmetische ingreep
6 Tips om je huid te verjongen
Anti-aging artikelen
Lillian Nelissen
Anti-aging artikelen
2 min
16

6 Tips om je huid te verjongen

2 min
16

Wat kunnen we zelf doen, om de huid te verjongen?

Best een hele boel! Wat velen vergeten is de tijd te nemen om onze huid, ons grootste orgaan, te verzorgen.

1. Reinigen

Tijd nemen betekent aandacht schenken aan de handelingen die je moet doen. Dit begint al met de reiniging. Neem niet van die zogenaamde snelle doekjes die zo lekker handig zijn maar een zacht reinigingsproduct (aangepast aan je eigen huidtype) en verdeel dat rustig over uw gezicht en hals. De meeste producten zijn in water oplosbaar dus ook met lauw water af te spoelen. Als het nodig is een tonic of lotion (deze dienen om de porien te sluiten) hierna te gebruiken, doe het dan ook, volg het advies op de verpakking. Een milde scrub helpt om de dode huidcelletjes te verwijderen. Dit bevorderet ook de opname van de werkstoffen in de producten.

2. Massage

Neem ook de tijd om je serum en creme’s in te masseren, een goede doorbloeding bevordert de celdeling en ook dat is anti-aging.

Je kunt ook je rimpels masseren. Zelf doe ik dat vaak in de auto of voor de televisie.

3. Hoe kun je rimpels en huidveroudering zoveel mogelijk vermijden

Bescherm de huid tegen overmatig zonlicht. Rook niet. En probeer zo min mogelijk suiker te eten. Dit is de top 3, die huidveroudering veroorzaakt.

Wat zeker niet onbelangrijk is: vermijdt stress, eet en drink zo gezond mogelijk, neem voldoende slaap (dat is voor iedere mens individueel verschillend), rust lekker uit in de buitenlucht, sta zo positief mogelijk in het leven en daar hoort ook bij dat je aardig bent voor jezelf!

4. Gezichtsgymnastiek

Ontspan je gezichtsspieren. Frons en andere mimische rimpels maken de huid niet mooier!! Gezichtsgymnastiek oefeningen zijn er volop, kies een paar oefeningen en doe ze regelmatig. Je kunt ze hiernaast gratis downloaden.

5. Kwalitatief goede producten zijn belangrijk

Het is logisch dat je producten gebruikt die werkzame stoffen bevat en niet zo maar een smeerseltje om de bovenkant af te dekken.

Wil je huidverjonging, kijk dan naar producten waar vitamine C, Retinol en/of Hyaluronzuur in zit. Natuurlijk wel aangepast aan jouw haar behoeftes. En er moeten natuurlijk wel voldoende van deze ingrediënten in een product zitten, zodat het ook gaat werken bij jouw huid.

Bekijk onze natuurlijk huidverjongings producten in onze webshop.

6. Bezoek de vakvrouw

Deze kan je tenslotte het beste adviseren om je huid te verjongen. De vakmensen zijn opgeleid om je huid te analyseren en advies te geven wat betreft de juiste huidverzorging. Producten die aangepast zijn aan de behoefte van je huid, conditie en jaargetijde is de beste optie om je huid zo goed mogelijk in conditie te krijgen en uiteraard te houden. Samen met de vakvrouw kun je een behandelplan opzetten om zo het beste resultaat te boeken. Je kunt deze regelmatige schoonheidsbehandeling dan ook zien als een grote onderhoud beurt! De gespecialiseerde schoonheidsspecialiste heeft nog veel meer in huis om uw huid zo lang mogelijk vitaal en fris te houden zodat je met een tevreden blik in de spiegel kunt kijken.

huidanalyse en facelift behandeling actieWe hebben momenteel een kennismakingsactie met een Hightech huidanalyse en een Natuurlijke faceliftbehandeling, die je met meer dan 60% korting kunt ondergaan. Je ziet direct resultaat! Bekijk hier de actie.

Met welke tip ga jij aan de slag om je huid te verjongen?

Reacties
Categorieën