Mesotherapie voor meer volume
17 februari 2015 
0 min. leestijd

Mesotherapie voor meer volume

Mesotherapie is de beste dorstlesser voor je huid!

Op het moment is er veel vraag naar Mesotherapie. De huid is vochtarm en iedereen wil de huid extra boosten en volume geven. Dan is Mesotherapie een hele goede behandeling.

Bij Mesotherapie wordt een verjongende, lichaamseigen cocktail in je huid gebracht.

In de cocktail zit o.a. Hyaluronzuur. Dit zorgt dat je vocht maximaal wordt vastgehouden, waardoor je huid meer volume gaat krijgen.

Voor wie is Mesotherapie Huidverjonging geschikt?

Iedereen die bewust jong wil blijven kan deze Mesotherapie behandeling laten doen. Toepasbaar voor:

  • Bij volumeverlies
  • Bij een doffe huid en droogte rimpeltjes
  • Voor een boost van het gezicht, hals en decolleté
  • Preventief; voorkomen van huidveroudering

Mesotherapie video

Een tijdje geleden is bij ons in de salon een video voor SBS 6 met Jeroen Smits (bekend van de moppentrommels) opgenomen over Mesotherapie, dan kun je precies zien hoe de Mesotherapie behandeling in zijn werking gaat. De Mesotherapie behandeling begint bij 3:40.

Heb je interesse in de Mesotherapie behandeling? Bekijk het hier.

Over de schrijver
Sinds 1999 ben ik schoonheidsspecialiste en sinds 2000 heb ik de exclusieve schoonheidssalon www.PuurHuid.nl in Eindhoven. Bij Puur Huid zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen en natuurlijke huidverjonging. We zetten door middel van behandelingen, huidverbeterings producten en voedingssupplementen de huid zelf weer aan het werk. Je blijft je zelf, maar dan jonger. Mijn missie is om jouw te laten stralen! In de schoonheidssalon krijg ik vaak te horen dat als je jezelf in de spiegel bekijkt je je aan iets stoort. Andere zien dit minder en kijken naar de mooie dingen. Daardoor voelen velen zich onbegrepen en onzeker. Als ze in de spiegel kijken zien ze niet iemand die ze wél willen zijn. Een stralend persoon! Have a beautyful day! Lillian Nelissen
Reactie plaatsen

Wil jij een jonge huid, zonder operatie en injecties?

Kies dan voor een Natuurlijke Facelift behandeling die je huid op een duurzame manier lift.

Veel vrouwen storen zich aan de rimpels in hun gezicht of merken dat hun huid verslapt. Waardoor je er in de spiegel ouder uit ziet dan dat je je voelt. Herken je je hierin? Boek dan direct deze unieke Natuurlijke Facelift behandeling inclusief High Tech Huidscan, nu tijdelijk voor een speciale actie prijs.